Ти си знаеш най-добре!
Хайде на 42-рата страница!
Хайде на 42-рата страница!
nikolovvd написа:Пак нищо не си разбрал!Моите уважения, ама за кои игли говориш при RP двигател на фолксваген пасат Б3?
Температурата при изгаряне на газ пропан-бутан е по-висока от тази на бензин и иглите прегряват, защото го няма бензина да ги охлажда.
След няколко месеца като превключиш на бензин двигателя ще се тресе и няма да работи равномерно, защото бензина няма да става на мъгла в цилиндъра, а иглата ще го плюе.
nikolovvd написа:Разхода на Пасат 3 на газ е 12-13, ако е настроена газовата на вървене.Няма игли тука, само една и тя е доста над частта в която става изгарянето. Помпата пък прави тея 2,5 атм, но са само до едната дюза и няма абсолютно никакъв смисъл да работи, докато караш на газ.![]()
Ако я настроиш икономично ще трябва да минаваш на бензин по баирите, но не виждам как ще стане безболезнено, защото изключваш бензиновата помпа, а тя трябва да направи 2.5 атмосфери в рейката, за да може да работи на бензин.![]()
Може да има 1-2 литра разлика в зависимост от състоянието на колата, но ако дава 6.5 разход на бензин АГУ се обезсмисля.![]()
За съжаление данните ми са от преди 10 години. Тогава за последно ми е минал такъв Пасат през ръцете.![]()
Не предполагах, че още има от този модел пасатори на пътя.
Не ми се връзвайте!Има и Б2. Ежедневно ги виждам. Виж Б1 не съм виждал скоро.
simplex написа: не се сети, че това е моно инжекцияВярно е! Не съм предполагал, че още се движат автомобили с моно, но какво може да се очаква от кола на 30 години.
simplex написа: А тя помпата върти, ама върти и бензина, който от постоянното нагряване се разлага до лепкав бълвоч и ебава мамата на помпата, дюзата и всичко останало.Това може да се случва само при теб, не мислиш ли?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: