simplex написа:Ами... от тук нататък, какво да му кажеш на тоя индивид, да му обяснявам за пазарни отношения, за кръговрат на парите, или за ...Avas_co написа:...щото малко ми е съмнително някой читав механик да си оцени почти час на 20 лева.Това са 30 минути работа, през 20 от които си бараш оная работа. Айде да не ми казваш, че нещо сложно.![]()
А каква е гаранцията, че механикът няма да ми скъса пробката на картера и за да го замаже, да я подлепи или да сложи черен силикон? Или че ще ми налее обещаното масло, а не М10Д?Avas_co написа:Тинки, ти замислял ли си се, че ако си наполовина толкова кадърен, за колкото се мислиш, нямаше все да ревеш, че пари няма ? Ама, ти нали - Аз съм ебаси пича, ама България не ме обича.Да, само дето не съм подмазвач и не играя по свирката на всекиго. Карал съм се с работодатели за нередности.p.v.x написа:Има една приказка - "Не всичко е пари".Кога?! Отидох на доктор и от вратата "А имаш ли пари?" Неплатежоспособен пациент е на попа клиент.
Ми, Тинки кат си толкова чок отворен направи си фирма и ... гас, ще ти се прави на отворен някакъв си там работодателител.