• 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
Avas_co - майстор
simplex написа:
Avas_co написа:
...щото малко ми е съмнително някой читав механик да си оцени почти час на 20 лева.
Това са 30 минути работа, през 20 от които си бараш оная работа. Айде да не ми казваш, че нещо сложно. [-(
А каква е гаранцията, че механикът няма да ми скъса пробката на картера и за да го замаже, да я подлепи или да сложи черен силикон? Или че ще ми налее обещаното масло, а не М10Д?
Avas_co написа:
Тинки, ти замислял ли си се, че ако си наполовина толкова кадърен, за колкото се мислиш, нямаше все да ревеш, че пари няма ? Ама, ти нали - Аз съм ебаси пича, ама България не ме обича.
Да, само дето не съм подмазвач и не играя по свирката на всекиго. Карал съм се с работодатели за нередности.
p.v.x написа:
Има една приказка - "Не всичко е пари".
Кога?! Отидох на доктор и от вратата "А имаш ли пари?" Неплатежоспособен пациент е на попа клиент.
Ами... от тук нататък, какво да му кажеш на тоя индивид, да му обяснявам за пазарни отношения, за кръговрат на парите, или за ...
Ми, Тинки кат си толкова чок отворен направи си фирма и ... гас, ще ти се прави на отворен някакъв си там работодателител.
Kirilpm. - специалист
Оттук нататък да вземе да се задействеа администрацията и да го изпрати по живо по здраво.Мисля,че навъди достатъчно теми,в които пита какво да прави по даден въпрос,обяснява му се,а после започва да дава акъл по същия въпрос и да ни обяснява как винаги е прав,а ние сме тъпички и не можем да го разберем.
Avas_co - майстор
simplex написа:
Avas_co написа:
Ми, Тинки кат си толкова чок отворен направи си фирма...
Изместваме темата. Но иначе съм останал с впечатление, че успяват предимно мошеници, измамници, двуличници и подмазвачи. Защото на никой не му харесва да му казват истината в очите.
Хайде стига се оправдава, нали си ебаси и кадърния ПИЧ ?
p.v.x - майстор
simplex написа:
Аз си оправих гасненето на газ при пускане на педала на газта при по-висока скорост.
А сподели ли , как го оправи.
Че вече изтървам козите с тази тема.
Avas_co - майстор
p.v.x написа:
simplex написа:
Аз си оправих гасненето на газ при пускане на педала на газта при по-висока скорост.
А сподели ли как го оправи.Че вече изтървам козите с тази тема.
Ти да не си набавяш метан от козите, не че нещо, но кравите са по-добър източник.
Kirilpm. - специалист
Чудно защо все в твоите теми има оффтопик и спам.Разбира се,ти нямаш никаква вина за това :?
p.v.x - майстор
simplex написа:
и сложих едно PVC коляно на 90 градуса, за да смуче въздух зад фара. Освен това 90 градуса коляното пречи на принудителното навлизане на въздух във филтърната кутия. Така двигателят си смуче каквото му трябва, но сместа не обеднява при пускане на свободна.
Нещо не мога да разбера.
Един път - слагаш това коляно , да смуче въздух.
А след това , то пречи , на принудителното навлизане на въздух.
p.v.x - майстор
simplex написа:
p.v.x написа:
Един път - слагаш това коляно , да смуче въздух.
90 градуса коляно не пречи двигателят да смуче въздух, но пречи на насрещната на колата струя въздух принудително да влиза във филтърната кутия и да разрежда горивната смес на газ.
Значи , би трябвало да се напише , че намалява естествения приток на въздух , поради съпротивлението на тези 90 гр. (прав ъгъл) на коляното.
gogo7777 - майстор
Чудно защо все в твоите теми има оффтопик и спам.Разбира се,ти нямаш никаква вина за това
Темата си е съвсем в час. Универсална и много полезна е.
Тук ще намериш всичко за ремонта и потдръжката на автомобил. Дори повече....изгодни цени, маркетинг и статистики /по региони/, сервизи и оторизирани сервизи /кой, къде, какво е осрал или не е осрал/, дори как да си направим антифриз и течност за чистачки /стандарт Стара Планина/, които освен за разтривки могат и да се пият.
Знам как евтино да си направим и горивото /в случая газ/.....елементарно е трябва само фасул от евтиния.... :wink: Обаче тогава трябва да се преправи пълначката на бутилката в колата.... :wink:
p.v.x - майстор
simplex написа:
На газ обаче няма компютър, който да го компенсира и сместа обеднява. Колата гасне. :partyman:
Сега разбрах.
Това коляно замества компютъра , и регулира интуитивно наситеността на горивната смес(газ-въздух).
Гениално.
Коляно за 50 стотинки , замества цял компютър.
Да ги съжалиш тези Германци.
Да си харчат парите , за високо технологични продукти(разработки).
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: