simplex написа:....
За хващането на парче хляб не е задължително да има усилие, а просто да удариш кьоравото.
....
Chefo77, защо си се мъчил, можеше просто да чакаш да удариш кьоравото

simplex написа:....
За хващането на парче хляб не е задължително да има усилие, а просто да удариш кьоравото.
....
fbr написа:Как Вие, работливите намирате време да изпишете толкова, колкото аз, дето не се смятам за работохолик, не мога да намеря време да изчета.Нарича се "гъвкаво работно време". След като 4 недели поред не съм почивал, понякога ми се случва да работя само до обяд
simplex написа: Предразсъдъците винаги ще ги има, защото спомените за мутренските години и биячите, които печелят на ден месечна заплата с трошене на глави - това са още пресни спомени. И дори и днес хора като Доган парите не са си ги спечелили легално.Само дето тук във форума не ми се вярва да има такива, които трошат глави, нито хора на Доган. Ти обаче всички слагаш под общ знаменател. А май не бива
simplex написа: Според теб аз съм почнал с високотехнологично оборудване?Тинки, цялото ти необходимо оборудване е на стойност един свестен надник (без негативи). При услугите, изискващи сериозно наливане в техника, нещата са съвсем различни. Такива като теб не оценяват пътя, по който са натрупани активите, те просто виждат резултата и заключават - мошеници/престъпници/измекяри/... Най-лошото в едно общество с близки цели, е член, който не оценява труда на другите.
Chefo77 написа:Защо се хабиш да обясняваш,ще си не разбран.Злобата няма почивен ден.simplex написа: Предразсъдъците винаги ще ги има, защото спомените за мутренските години и биячите, които печелят на ден месечна заплата с трошене на глави - това са още пресни спомени. И дори и днес хора като Доган парите не са си ги спечелили легално.Само дето тук във форума не ми се вярва да има такива, които трошат глави, нито хора на Доган. Ти обаче всички слагаш под общ знаменател. А май не бива![]()
simplex написа: Според теб аз съм почнал с високотехнологично оборудване?Тинки, цялото ти необходимо оборудване е на стойност един свестен надник (без негативи). При услугите, изискващи сериозно наливане в техника, нещата са съвсем различни. Такива като теб не оценяват пътя, по който са натрупани активите, те просто виждат резултата и заключават - мошеници/престъпници/измекяри/... Най-лошото в едно общество с близки цели, е член, който не оценява труда на другите.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: