• 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
zz_stefanov - майстор
simplex написа:
....
За хващането на парче хляб не е задължително да има усилие, а просто да удариш кьоравото.
....

Chefo77, защо си се мъчил, можеше просто да чакаш да удариш кьоравото :)
Chefo77 - майстор
fbr написа:
Как Вие, работливите намирате време да изпишете толкова, колкото аз, дето не се смятам за работохолик, не мога да намеря време да изчета.
Нарича се "гъвкаво работно време". След като 4 недели поред не съм почивал, понякога ми се случва да работя само до обяд :wink:
А и имаме интернет на телефоните...

Стефанов, гледам много има, които искат кьоравото. Сутрин, обед, вечер - търкат, търкат ... :)
kr1100 - майстор
Chefo77 :tick:
kozl - майстор
Chefo77 написа:
гледам много има, които искат кьоравото. Сутрин, обед, вечер - търкат, търкат ... :)
Шъ търкат кат им протриват мозъците със съблазнителни реклами.
Pooh - майстор
Chefo77 написа:
Тинки, ... Сега разбираш ли ме "за хляба"?
:partyman:
Той ако можеше да го разбере, нямаше да е Тинки! :wink:
А от мен, както обикновено - :prost:
gogo7777 - майстор
Тинки разбира всичко. :)
Къде сте тръгнали......да ви се неначуди човек :lol:
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Предразсъдъците винаги ще ги има, защото спомените за мутренските години и биячите, които печелят на ден месечна заплата с трошене на глави - това са още пресни спомени. И дори и днес хора като Доган парите не са си ги спечелили легално.
Само дето тук във форума не ми се вярва да има такива, които трошат глави, нито хора на Доган. Ти обаче всички слагаш под общ знаменател. А май не бива :wink:
simplex написа:
Според теб аз съм почнал с високотехнологично оборудване?
Тинки, цялото ти необходимо оборудване е на стойност един свестен надник (без негативи). При услугите, изискващи сериозно наливане в техника, нещата са съвсем различни. Такива като теб не оценяват пътя, по който са натрупани активите, те просто виждат резултата и заключават - мошеници/престъпници/измекяри/... Най-лошото в едно общество с близки цели, е член, който не оценява труда на другите.
SEV - специалист
Chefo77 написа:
simplex написа:
Предразсъдъците винаги ще ги има, защото спомените за мутренските години и биячите, които печелят на ден месечна заплата с трошене на глави - това са още пресни спомени. И дори и днес хора като Доган парите не са си ги спечелили легално.
Само дето тук във форума не ми се вярва да има такива, които трошат глави, нито хора на Доган. Ти обаче всички слагаш под общ знаменател. А май не бива :wink:
simplex написа:
Според теб аз съм почнал с високотехнологично оборудване?
Тинки, цялото ти необходимо оборудване е на стойност един свестен надник (без негативи). При услугите, изискващи сериозно наливане в техника, нещата са съвсем различни. Такива като теб не оценяват пътя, по който са натрупани активите, те просто виждат резултата и заключават - мошеници/престъпници/измекяри/... Най-лошото в едно общество с близки цели, е член, който не оценява труда на другите.
Защо се хабиш да обясняваш,ще си не разбран.Злобата няма почивен ден.
П.П Имаше ли преди доста години Ровър,работил ли си на х.Вежен к.к.Златни Пясъци?
gogo7777 - майстор
.......днес похарчих 200+ кинта /в левове/ за ръкавици и збруи.
Avas_co - майстор
Чефо, не знам що се тровиш да обясняваш на тинки, че за да получиш, трябва да дадеш.
Никой не предоставя блага наготово.
Не знам как си мислиш, че тоя мрънльо ще те разбере, че ти си бачкал няколко поредни недели без почивка, щото ... ти си знаеш.Аз примерно те разбирам много добре, че и аз съм на същия филм, не помня даже колко поредни станаха, предната събота и неделя бачках ( а имах друго намерение) , че доставчика ме издъни, и аз да се реванширам пред клиента ( който ми е и стар приятел ... ), тази седмица пак ще е така, защото съм поел някакъв ангажимент, и ...
Та пари се вадят, но се иска яко дупе, пък ако си решил като тинки, че ти си онеправдания и на другите им идва отгоре.
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: