n.ganev написа:Ами не ме е домързяло,питал съм за съвети назад в темата.Аз не разбирам като човека ми е пуснал оферта за котел+горелка+монтаж,договорили сме за цени и т.н. в един момент да каже ами на почивка съм ама няма проблеми споко.После ми прати котела-трябваше да го върже ми пак не стана...имал нмого работа да си намеря аз хора.Добре де ама те всички които се занимават с това в момента имат работа и чакам разбира се.Постоянно го държа в течение и пак-нямало проблем.Вързан е котела и познай:ами има много работа,а и горелка няма,а и да има няма време да ми я пусне в експотация.Да си намеря от друг горелка.Супер ама звъня и познай-нямаме защо не се обадихте по-рано.....И какво сега излиза жалвам се.Ами не- питам за съвет.Добре че третия дистрибутор откликна веднага с горелка.Да ще си я монтирам са ама поне е вариянт.iavorjj написа:Здравейте,явно настъпи сезона и стана страшно...ще се наложи да си монтирам сам горелка rb30 на котел грейко пак rb30 и то не по мое желание,а от протакане от един дистрибутор и съответно сега няма кой да го направи...Та въпроса ми е може ли малко насока трудно ли е,има ли фланци в комплекта на хотелската,отстрани или отпред на вратата да я сложа.Средно къдърно мйасторче съм сменям агренажи,шпакловам,водопровод слага и т.н.Смятам че ще справя.Явно по Софийско има много глад за дистрибутори 3м.мотаене и сега-"ми то няма да може да стане скоро".Да се ама с малкото детенце няма вариант да не стане скороТо до тук добре си написал ама кога си закупи продукта и кога реши, че ще минаваш на пелети та сега се жалваш от протакане и глад?![]()
Моля ви за малко насоки
Сега видях 3мкакво означава това? Ако е три месеца и те е домързяло да го напишеш за ТРИ СЕКУНДИ а ние тук отделяме време да отговаряме .......
А исторята я написах за да не се обяснявам че не съм се сетил навреме да слагам котел.Явно има и от двата вида дистрибутори-добри и лоши.Това е.