• 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
Честито! :)
Винаги са ме кефели пасатите, корави копелета са :D
kozl - майстор
Това камъче за 3 лв е много съмнително. Вече не помня колко аз съм платил за подобно, но последното което купувах за гайки 34 беше към 60-70 лв на 1" Тона ако се не лъжа.
Да попитам montoya, за пежата иде реч. На смукателния колектор по спомени аз гарнитури не открих :shock: нямаше гарнитура :? За изпускателния се подготвих и купих от СФА некакви ламаринки, но като свалих старите гледам ги по друг начин изглеждат, по дебели и аде с тех по магазините за части. Некъде на Стар Симеон намерих същите. Сега другите ламаринените ми стоят в резервните чаркалъци, оти пари съм давал за тех, а сина кара 306 дизел със същия двигател и същото гърне. Та стават ли ламаринките или да ги фъргам :?
Да и спомените ме върнаха назад в годините на ентусиазма. Платих към 100 долара за неръждаема тръба Ф45/2. С тръбогиб и с помощта на заварчик паспортчик я докарах по форма по-добре от оригинала на пежото от първото гърне към изпускателния колектор до задното гърне и тоя участък стана вечен. Средното гърне отлете :lol: За задно приспособих от Алеко :shock: Платих нераждаемо за Алеко на двойна цена. След некалко години се скапа :wallbash: Чак тогава разбрах, че продават стоманените боядисани с нещо де цапа за неръждаеми :x
А и като се сетих за Алекото..... Гледам задното уплътнение на 305 Д комби прилича на това на алекото. Мерих що мерих уж на Алекото по-дълго, а като го сложих и пасна до милиметър. Кой от кого е копирал :? :lol:
И други алекови работи съ правил, ама тъй га нема части.......мъка с тея чаркалъци за 305 :cry:
nikolovvd - майстор
simplex написа:
Аз няма да промивам, ще слагам добавка за ЗАПУШВАНЕ на течове.
Сипи първо половината и ако спре теча не сипвай повече.
Някъде в мазето трябва да имам половин шишенце. На един Форд сипвахме и след половинка теча спря, а другата половинка остана. Вече 10 години теч няма! :roll:
kr1100 - майстор
simplex написа:
. А тройникът беше крив и някой му е мацал яко силикон. След като ще го свалям, по-добре да го сменя.
Пак минавка. Можеше да го пришлайфаш на стъкло за равнинност и нов пръстен.
А на новото самото името му е "радиаторче" за парно
nikolovvd - майстор
simplex написа:
nikolovvd написа:
Вече 10 години теч няма!
А сменяхте ли му антифриза и стоя ли на студено зимата собственика му?
Колата е в Украйна от няколко години и още никой не се е оплакал, а там Зимата си е истинска.
montoya - майстор
kozl написа:
Да попитам montoya, за пежата иде реч. На смукателния колектор по спомени аз гарнитури не открих :shock: нямаше гарнитура :? За изпускателния се подготвих и купих от СФА некакви ламаринки, но като свалих старите гледам ги по друг начин изглеждат, по дебели и аде с тех по магазините за части. Некъде на Стар Симеон намерих същите. Сега другите ламаринените ми стоят в резервните чаркалъци, оти пари съм давал за тех, а сина кара 306 дизел със същия двигател и същото гърне. Та стават ли ламаринките или да ги фъргам :?
Нямам представа дали стават тия ламаринки, като свалите колектора ще разберете. Не съм чак такъв факир, особено в пежата, някой и друг фолксваген от по старите съм го поразглобявал и една дърта мазда 323, ама с френските нямам голям опит
gnt69 - майстор
montoya написа:
kozl написа:
Нямам представа дали стават тия ламаринки, като свалите колектора ще разберете. Не съм чак такъв факир, особено в пежата, някой и друг фолксваген от по старите съм го поразглобявал и една дърта мазда 323, ама с френските нямам голям опит
Алоуу колегите не разваляйте темата за пасаткото с някви Пежа. Ще разсърдим Тинки. :partyman:
p.v.x - майстор
simplex написа:
[-X Айде стига офф, темата е за Пасатко.
Chefo77 - майстор
Сега стана интересноооо :?
nikolovvd - майстор
Те сега си е.... мамата! :?
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията: