Честито! 
Винаги са ме кефели пасатите, корави копелета са

Винаги са ме кефели пасатите, корави копелета са

simplex написа: Аз няма да промивам, ще слагам добавка за ЗАПУШВАНЕ на течове.Сипи първо половината и ако спре теча не сипвай повече.
kozl написа:Да попитам montoya, за пежата иде реч. На смукателния колектор по спомени аз гарнитури не открихНямам представа дали стават тия ламаринки, като свалите колектора ще разберете. Не съм чак такъв факир, особено в пежата, някой и друг фолксваген от по старите съм го поразглобявал и една дърта мазда 323, ама с френските нямам голям опитнямаше гарнитура
За изпускателния се подготвих и купих от СФА некакви ламаринки, но като свалих старите гледам ги по друг начин изглеждат, по дебели и аде с тех по магазините за части. Некъде на Стар Симеон намерих същите. Сега другите ламаринените ми стоят в резервните чаркалъци, оти пари съм давал за тех, а сина кара 306 дизел със същия двигател и същото гърне. Та стават ли ламаринките или да ги фъргам
montoya написа:Алоуу колегите не разваляйте темата за пасаткото с някви Пежа. Ще разсърдим Тинки.kozl написа:Да попитам montoya, за пежата иде реч. На смукателния колектор по спомени аз гарнитури не открихНямам представа дали стават тия ламаринки, като свалите колектора ще разберете. Не съм чак такъв факир, особено в пежата, някой и друг фолксваген от по старите съм го поразглобявал и една дърта мазда 323, ама с френските нямам голям опитнямаше гарнитура
За изпускателния се подготвих и купих от СФА некакви ламаринки, но като свалих старите гледам ги по друг начин изглеждат, по дебели и аде с тех по магазините за части. Некъде на Стар Симеон намерих същите. Сега другите ламаринените ми стоят в резервните чаркалъци, оти пари съм давал за тех, а сина кара 306 дизел със същия двигател и същото гърне. Та стават ли ламаринките или да ги фъргам
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: