Ами тогава Филма продължава ,и при мен веднъж един пинчер ми отръба един датчик и котела вдигаше 80 а към радиаторите не праща вода .
 Ами тогава Филма продължава ,и при мен веднъж един пинчер ми отръба един датчик и котела вдигаше 80 а към радиаторите не праща вода . 

LiLsSsSs написа:...Термометъра на глава на трипътния съм го закачил на тръбичка над самия него...Няколко пъти го препрочитам и не разбирам какво казваш. Може ли да перефразираш?
 няма значение. Аз като се къпя почти не се усеща по темп. на водата, но като влезе жена да се изкъпе ...
  няма значение. Аз като се къпя почти не се усеща по темп. на водата, но като влезе жена да се изкъпе ... Студио Х ли беше филма
 Студио Х ли беше филма   .
 .andy_forresite написа:Трипътния вентил има един датчик външен,който е с едно телче излизащо от термоглавата.LiLsSsSs написа:...Термометъра на глава на трипътния съм го закачил на тръбичка над самия него...Няколко пъти го препрочитам и не разбирам какво казваш. Може ли да перефразираш?...

stoy@n написа:Явно проблемите с разхода на един котел,се дължат не толкова на самия котел,колкото на собственикът му+1
Със здраве да си ползвате системата!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: