Miro4774 написа:Кой не прочел внимателно темата?!gnt69 написа:Миро какво ще рече в килограми на час това което си написал.Ме не знам снека мисля, че ми е изправен на 60 градуса.

Miro4774 написа:Кой не прочел внимателно темата?!gnt69 написа:Миро какво ще рече в килограми на час това което си написал.Ме не знам снека мисля, че ми е изправен на 60 градуса.
masterpit написа:Той Миро е така от пролетта си приказваме да вземе да го претегли тоя шнек колко пуска.Miro4774 написа:Кой не прочел внимателно темата?!gnt69 написа:Миро какво ще рече в килограми на час това което си написал.Ме не знам снека мисля, че ми е изправен на 60 градуса.![]()
![]()
Miro4774 написа:Тук софийските майстори който са идвали никой нищо не каза за мерене с кантар и паничка и не мисля, че когато са я пройзвеждали са предлагали и комплект с кантар и тн.Те й бункер не предлагат, ама сй го набавйл.
Miro4774 написа:Ние си говорим и пишем но кантар нямам сега ръководя бащата по телефона аз съм в чужбина и патувам постоянно.Миро, обърни внимание, че най-важно е шнека да е фиксиран. След това взимаш един плик слагаш го на изхода на шнека и пускаш подаването на пелети като включиш шнека директно в тока. Това което се напълни за 6мин. отиваш в най-близкия квартален магазин да ти го претегрят. Получената маса я умножаваш по 10 и получаваш капацитета на шнека за един час. След това може с колегите да вникнем в проблема ти и да намерим заедно решение!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: