Въпроса ми е : в къща водопровода е правен 1975 г и за тези години на ползване ,тръбите са се запълнили с отлагания и вече на втория етаж не стига вода от ниско налягане..Това го решавам като ще сменя цялата мрежа,но как да изискам от Соф.вода да смени тръбата от главния водопровод до водомера ,защото е последна къща на този водопровод,а и евентуално прехвърляне на захранването от водопровод на другата улица/къщата е на кръстовище/където налягането е по -силно.По някой път дори само на двора да се пусне вода от чешмата и на първия етаж спира.Нито налягане ,нито дебит има.
shotik написа:Въпроса ми е : в къща водопровода е правен 1975 г и за тези години на ползване ,тръбите са се запълнили с отлагания и вече на втория етаж не стига вода от ниско налягане..Това го решавам като ще сменя цялата мрежа,но как да изискам от Соф.вода да смени тръбата от главния водопровод до водомера ,защото е последна къща на този водопровод,а и евентуално прехвърляне на захранването от водопровод на другата улица/къщата е на кръстовище/където налягането е по -силно.По някой път дори само на двора да се пусне вода от чешмата и на първия етаж спира.Нито налягане ,нито дебит има.Гледам отдавна седи това мнение без отговор...
Отиваш при Софииска вода или тези които отговарят за твоя район и си подаваш заявката. Плащаш си и нямаш проблеми. Аз така направих на село, след като си смених ВиК инсталацията.