Нека намерим най-тънките цени.
resistbody - майстор
etconev написа:
Само да споделя, въпреки, че не е за Лидл темата - днес от една друга верига магазини, която в момента има промоция вземи 2, плати 1, си купих уиски William Peel - 1л. /бутилката/ ... Та, мисълта ми беше, че много добре влиза... :drinkers:
Заблуждаваш се, тази промоция я въведе вносителя преди повече от година за да бутне продажната цена(20+ за 0.7л), която беше твърде висока за нов бранд уиски.... не е лошо като за парите си(дори направих сватба с него). Сега погледнах метро, 13.5 за литър добра цена са го пуснали.

Поръчах да ми докарат от тая водка дето хвалите, ще видя колко отстъпка мога да изкрънкам от вносителя за маймунското рамо, 38 и някви стотинки е без ддс и без отстъпките... дали няма да си го взема от Лидл-а.
В момента им лансирам Dewar`s White label, не е лошо, но го давам 14.90лв, а гледам в един сайт му искат 27лв.... определено не струва 30 кинта...

Също така предлагат и едно, ако не и най-скъпото уиски в света, 58 хилки без ддс....

п.с.: Направете нова тема за алкохола... на мен не ми останаха машинки за купуване вече почти, а пиене често се налага :D добре, че не пия ракия иначе щях да умра...
cholev - майстор
И аз така викам. Не ми останаха машинки за купуване. Имам си 18в ударен, 18в импакт и 20в перфоратор. Да го ева що ми е този 20в. Па и с нов дизайн. Не ми ъъъъ трябва ама май...... :-D
jekasus - майстор
cholev написа:
и 20в перфоратор.
Ще имаш винтоверт със две батерии и перфоратор със две батерии :-D
etconev - специалист
Тази седмица е ясна, поне за мене няма нищо интересно, да видим какво ще ни предложат от 01.12. Надявам се я на винтоверт, я на зеге, я на ъглошлайф. Моля се да не са и трите наведнъж, че тогава ще я закъсам, ще навляза в едно морални дилеми и решения....
yasmania - напреднал
etconev - защо? какво му е на винтоверта който пускат на 28.11.2016? >>
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=50606

Иначе, забелязвам че това е вторият (най- малко) артикул от инструментите, който при нас струва с 10Eur/20лв повече, отколкото е обявен в немско.
Първия беше Зегето PST 800 A1 ...
Изображение
...за който колегите изразиха негативи в поведението на главата с ножа- по спомен някакво усукване. Иначе, и този уред в немско струваше 30Eur а тук се продаваше на постоянна промоционална за 79. Мисълта ми е, с този новия дизайн освен че ни цакат отгоре, дали не крият рискове да започнем да не харесваме толкова тази хоби серия инструменти заради подобни недомислици?

Сякаш, досега сериите си покриваха близка цена в евро там спрямо лева тук, но може да се бъркам- вие ще кажете, че по- отдавна ги наблюдавате и ползвате.

А относно колегата, който още в понеделник писа в контекста че идва този винтоверт и посочи цената - предполагам че работи в печатницата ахха незнам откъде би видял иначе брошурата толкова рано :)

Поздрави.
etconev - специалист
Нее, на винтоверта предполагам, че нищо му няма. Него имах предвид, че чакам, просто малко обърках датите. Най - после ще се сдобия с винтоверт, нямам търпение да идва понеделник. А иначе шмиргела, който пускат в събота го имам и съм много доволен от него.Относно това зеге на снимката, наистина с голям кеф си го купих, много се мъчих да отрежа поне една права линия, но не стана. Наложи се да го върна и сега чакам да пуснат друго.
yasmania - напреднал
:weedman:
Да, при мен се получи същото с въпросното зеге :) Изтървах серията с дръжка от стария дизайн и дълго чаках да псунат следващо, като видях това отидох с толкова голямо желание ....
Проблема е, че и да пуснат друго вероятно ще е това:
https://www.lidl.de/de/parkside-pendelh ... b1/p228231

и идва въпроса, дали ще е отстранен този проблем който не един от нас явно е забелязал :)
Да не се окаже, че е същия механизъм машина но в адаптиран за дръжка дизайн.... Ще чакаме отзиви.
etconev - специалист
yasmania написа:
:weedman:
Да, при мен се получи същото с въпросното зеге :) Изтървах серията с дръжка от стария дизайн и дълго чаках да псунат следващо, като видях това отидох с толкова голямо желание ....
Проблема е, че и да пуснат друго вероятно ще е това:
https://www.lidl.de/de/parkside-pendelh ... b1/p228231

и идва въпроса, дали ще е отстранен този проблем който не един от нас явно е забелязал :)
Да не се окаже, че е същия механизъм машина но в адаптиран за дръжка дизайн.... Ще чакаме отзиви.
Хубавото на лидъл е, че купуваш, пробваш и ако не ти хареса го връщаш, като не ти правят въртели, не те питат защо и т.н. поне мене не са ме питали, че даже и не гледат какво им връщам, вземат кутия и това е.
Shift - специалист
Колко Нм му дават на този винтоверт, който пускат в понеделник?
fore - майстор
Колко да е - 4 кила е верта. Но е без удар и с тоя нов дизайн !
Колега спомена че бил разбил оста на патронната глава на такъв.

----------

От къде е видял колегата че пускат този Верт по рано- ами от рекламният плакат в магазина :lol: Не е Гадател .......

В Гръцко има такива рекламни пана пред магазина.

-----------

etconev. Тия шмиргели имаха проблеми с биене при развъртане. Твоя как се държи ? Мисля че единият абразив е потопен във вода. Това ползваш ли го и добре ли работи ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: