etconev написа:Само да споделя, въпреки, че не е за Лидл темата - днес от една друга верига магазини, която в момента има промоция вземи 2, плати 1, си купих уиски William Peel - 1л. /бутилката/ ... Та, мисълта ми беше, че много добре влиза...Заблуждаваш се, тази промоция я въведе вносителя преди повече от година за да бутне продажната цена(20+ за 0.7л), която беше твърде висока за нов бранд уиски.... не е лошо като за парите си(дори направих сватба с него). Сега погледнах метро, 13.5 за литър добра цена са го пуснали.
Поръчах да ми докарат от тая водка дето хвалите, ще видя колко отстъпка мога да изкрънкам от вносителя за маймунското рамо, 38 и някви стотинки е без ддс и без отстъпките... дали няма да си го взема от Лидл-а.
В момента им лансирам Dewar`s White label, не е лошо, но го давам 14.90лв, а гледам в един сайт му искат 27лв.... определено не струва 30 кинта...
Също така предлагат и едно, ако не и най-скъпото уиски в света, 58 хилки без ддс....
п.с.: Направете нова тема за алкохола... на мен не ми останаха машинки за купуване вече почти, а пиене често се налага