idealist написа:Не разбрах какво искаш да кажеш , този пример го дадох за да покажа че можеш да се сгрееш с радиатор който има 90 градуса вода.marketmaker написа:При ДВГ, така или иначе имаш топлина получена при самата му работа.nikolov333 написа:https://www.zilan.bg/Квадратна%20газова ... %20ZLN6119Благодаря , знам я тази опция.
1500W топлинна мощност
120гр / час консумация на газ
Отново за трети път да кажа , че според мен чистия пламък ще затопли стаята по-малко отколкото вътрешно тяло на климатик през което минава вода с температура 80 градуса.
За сравнение , парното на автомобила има същите градуси около 90 , и вътре е доста топло , направо горещо , когато е включен вентилатора. Ако забелязваш тази джажа за отопление не е чиста горелка , а е направен опит за постигане на по-голямо топлоотделяне .
В случая, отоплението (парното) в купето се явява като допълнително
усвояване на въпросната температура.
Демек, не използуваш допълнителни ресурси за отоплението.
ESPACE написа:Не те разбрах , според теб газов котлон не може да затопли вода с температура 100 градуса?marketmaker написа: Отново за трети път да кажа , че според мен чистия пламък ще затопли стаята по-малко отколкото вътрешно тяло на климатик през което минава вода с температура 80 градуса.Блажени са верующите, 80 градуса ще стигнеш ама..... друг път.