Нека намерим най-тънките цени.
yasmania - напреднал
Абе взех го този 20V верт-олет днес, ще го видим как ще бачка ... (P.S. прегледах и надписите на кутията както и всичко в книжката - никъде не са упоменати Nm ) Напоследък за съжаление все по- често се възползвам от периода за връщане без обяснение . . .преди си купувах за вкъщи инструменти и битови помощници с желание но и със сигурност, че няма как да направя грешен избор ... и се вълнувах най- вече от периода на гаранцията. А сега вече, едва ли не "рискувам" като пуснат нещо което ме блазни, но с "едно наум" и най- важното в покупката ми едва ли не се превръща съхранението на касовата бележка!

Изображение

Изображение

Та, ще видим .. дано не съм прав за това което споменах преди няколко страници - за инстументите с нов дизайн, които като серия освен че са по- скъпи с 20% в БГ от цената им в Euro, може да се окажат с по- лоши от предходните .... което ще докаже, че Лидл бавно, но сигурно вървят по крачките на останалите - да задоволят интереса с нова и нова "кльопачка" без значение размиването на задоволството в утвърдените им клиенти!

Така ми се иска да не съм прав . . .
Последна промяна от yasmania на пон ное 28, 2016 9:03 am, променено общо 1 път.
daniel vasev - специалист
Колега ти не си спал да идеш да вземеш винтоверта при нас чакат на вратата още от 7.40 няма вреждане егати и хората. :-D
yasmania - напреднал
daniel vasev написа:
Колега ти не си спал да идеш да вземеш винтоверта при нас чакат на вратата още от 7.40 няма вреждане егати и хората. :-D
В интерес на истината, просто започвам работа в 8:00 а магазина ми е по път :) т.е. в без 10 бях там
И беше спокойно и без никакъв наплив, а коша беше пълен догоре с винтоверти :) Варна - Зеленчукова борса.
daniel vasev - специалист
При нас са хиени някои ги взимат и ги препродават .
renola - напреднал
Някой няма ли "гайковерт" да му измери "килограмите" на този "вертолет"? :-D
gnt69 - майстор
renola написа:
Някой няма ли "гайковерт" да му измери "килограмите" на този "вертолет"? :-D
За кой гайковерт питаш. :?
renola - напреднал
Този, 20 волтовия с динамометричен ключ да се замери.
И аз се отбих към 8 в магазина :) и вече сигурно 1/5 от купчинката я нямаше. Не ми се щеше да отварям нова кутия за да го разглеждам, защото не съм убеден дали си заслужава този или да взема 12 волтовия pabs 12 А1, приположение, че имам аку. перфоратора. :?
king82 - специалист
А как стои въпроса с купуването на втора батерия?
gnt69 - майстор
renola написа:
Този, 20 волтовия с динамометричен ключ да се замери.
И аз се отбих към 8 в магазина :) и вече сигурно 1/5 от купчинката я нямаше. Не ми се щеше да отварям нова кутия за да го разглеждам, защото не съм убеден дали си заслужава този или да взема 12 волтовия pabs 12 А1, приположение, че имам аку. перфоратора. :?
Не ти трябва не му е силата в нютоните, ако беше с много нютони щяха да си кажат. И аз имам аку перфоратора и той завива видички само ръка трябва кога да спреш и колко да натискаш спусъка. :partyman:
Virtex - майстор
yasmania написа:
Та, ще видим .. дано не съм прав за това което споменах преди няколко страници - за инстументите с нов дизайн, които като серия освен че са по- скъпи с 20% в БГ от цената им в Euro, може да се окажат с по- лоши от предходните .... което ще докаже, че Лидл бавно, но сигурно вървят по крачките на останалите - да задоволят интереса с нова и нова "кльопачка" без значение размиването на задоволството в утвърдените им клиенти!

Така ми се иска да не съм прав . . .
Това отдавна е ясно. Всичко е за печалба и слабо ги интересуват нещо различно от това. Хубаво е, човек да вярва, че лидл го прави заради потреителите, но действителността е друга.

Иначе е забавно как се твърди, че Бош са зле и са си скапали качеството, а когато парксайд го занижи се мълчи :-D

Другото е, че този винтоверт ако наистина е ~2х Nm е по-зле от техният собствен 12V със сменяем накрайник или другите аналогични на Einhell / Raider, etc.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: