Абе взех го този 20V верт-олет днес, ще го видим как ще бачка ... (P.S. прегледах и надписите на кутията както и всичко в книжката - никъде не са упоменати Nm ) Напоследък за съжаление все по- често се възползвам от периода за връщане без обяснение . . .преди си купувах за вкъщи инструменти и битови помощници с желание но и със сигурност, че няма как да направя грешен избор ... и се вълнувах най- вече от периода на гаранцията. А сега вече, едва ли не "рискувам" като пуснат нещо което ме блазни, но с "едно наум" и най- важното в покупката ми едва ли не се превръща съхранението на касовата бележка!

Та, ще видим .. дано не съм прав за това което споменах преди няколко страници - за инстументите с нов дизайн, които като серия освен че са по- скъпи с 20% в БГ от цената им в Euro, може да се окажат с по- лоши от предходните .... което ще докаже, че Лидл бавно, но сигурно вървят по крачките на останалите - да задоволят интереса с нова и нова "кльопачка" без значение размиването на задоволството в утвърдените им клиенти!
Така ми се иска да не съм прав . . .

Та, ще видим .. дано не съм прав за това което споменах преди няколко страници - за инстументите с нов дизайн, които като серия освен че са по- скъпи с 20% в БГ от цената им в Euro, може да се окажат с по- лоши от предходните .... което ще докаже, че Лидл бавно, но сигурно вървят по крачките на останалите - да задоволят интереса с нова и нова "кльопачка" без значение размиването на задоволството в утвърдените им клиенти!
Така ми се иска да не съм прав . . .
Последна промяна от yasmania на пон ное 28, 2016 9:03 am, променено общо 1 път.