Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Evgeniy - майстор
Ако не се лъжа на 1.5 може да смениш езика на български. Не се ли появява в менюто като задържиш F?

А новия софтуер върви ли на стара платка или си е с хардуер?
gnt69 - майстор
ЕЕЕЕЕЕЕЕ е ние със стария софт как ще го хванем на какви обороти работи вентилатора. :partyman: :partyman:
n.ganev - майстор
Знаеш ли колко ми пука за оборотите при условие, че на моята горелка малкият шнек е дори с понижаващ траф и работи, работи, работииииии :razz:
gnt69 - майстор
Абсолютна се прав най важното е че е топло и безгрижно се отопляваме. Айде наздраве. :partyman:
Kondor1 - специалист
Evgeniy написа:
А новия софтуер върви ли на стара платка или си е с хардуер?
То остана и нова платка да иска :) Тогава не е нов софтуер, а нова платка/управление. За оборотите, не ми трябва да ги знам колко са, но е важно "мозъкът" да има обратна връзка и да знае работи ли вентилатора или не. Че ако спре да духа, а не изгасне огъня не се знае какво ще стане. Преди няколко дни духаше доста силен вятър от комина и връщаше малко пушек в маркуча.
gnt69 - майстор
Най много да се разтопи маркуча. Ама по 15 лева метъра го дават.
n.ganev - майстор
Ха хаааа, днес поредният пациент ми пусна нова муха - монтирал датчик за налягане към OD входа на платката :-D . Още една защита на системата РАБОТИ :cool: . Е нови теми за размисли и страсти - нищо лично, но е интересно защото когато му пусках системата му казах че същият ден ми звъни една докторка дето има проблем. Когато отидох :shock: - пуснала едно малко коте в котелното на топличко и котето си играло с червеното кабелче, и кабелчето се измъкнало от гилзичката и датчика чете 23* а котела #-o . Та от там човека се позамисли и понеже е по откачен от мен ........ Имам нова тема за развитие. БЛАГОДАРЯ Г-н Убийбулков! / Знам, че четете :partyman: /
LazarGanev - "Велик майстор"
gnt69 написа:
ЕЕЕЕЕЕЕЕ е ние със стария софт как ще го хванем на какви обороти работи вентилатора. :partyman: :partyman:
Аз съм още с първия софт 1.0/1.0 - не се оплаквам :wink:
gnt69 - майстор
Това е опасно. И аз съм го правил тоя номер , излязъл датчика от гилзата и температурата на котела не помня колко точно беше ама много над 100. Горелката си мисли че е студено и дъни на 3 а помпата не се включва щото горелката я командва. Сега съм я вързал и с изолирбанд и с свински опашки за тръбата. Само насила можеш да я извадиш. :partyman:
n.ganev - майстор
Точно поради тази причина помпата не включила и добре , че след котела тръгва PPR на FVplast и е избила сглобката на правия преход 32х1' и пълначката допълва, а системата като цяло няма поражения.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: