Ако не се лъжа на 1.5 може да смениш езика на български. Не се ли появява в менюто като задържиш F?
А новия софтуер върви ли на стара платка или си е с хардуер?

А новия софтуер върви ли на стара платка или си е с хардуер?

Тогава не е нов софтуер, а нова платка/управление. За оборотите, не ми трябва да ги знам колко са, но е важно "мозъкът" да има обратна връзка и да знае работи ли вентилатора или не. Че ако спре да духа, а не изгасне огъня не се знае какво ще стане. Преди няколко дни духаше доста силен вятър от комина и връщаше малко пушек в маркуча.
 Тогава не е нов софтуер, а нова платка/управление. За оборотите, не ми трябва да ги знам колко са, но е важно "мозъкът" да има обратна връзка и да знае работи ли вентилатора или не. Че ако спре да духа, а не изгасне огъня не се знае какво ще стане. Преди няколко дни духаше доста силен вятър от комина и връщаше малко пушек в маркуча. . Още една защита на системата РАБОТИ
 . Още една защита на системата РАБОТИ   . Е нови теми за размисли и страсти - нищо лично, но е интересно защото когато му пусках системата му казах че същият ден ми звъни една докторка дето има проблем. Когато отидох
 . Е нови теми за размисли и страсти - нищо лично, но е интересно защото когато му пусках системата му казах че същият ден ми звъни една докторка дето има проблем. Когато отидох   - пуснала едно малко коте в котелното на топличко и котето си играло с червеното кабелче, и кабелчето се измъкнало от гилзичката и датчика чете 23* а котела
  - пуснала едно малко коте в котелното на топличко и котето си играло с червеното кабелче, и кабелчето се измъкнало от гилзичката и датчика чете 23* а котела    . Та от там човека се позамисли и понеже е по откачен от мен ........ Имам нова тема за развитие. БЛАГОДАРЯ Г-н Убийбулков! / Знам, че четете
 . Та от там човека се позамисли и понеже е по откачен от мен ........ Имам нова тема за развитие. БЛАГОДАРЯ Г-н Убийбулков! / Знам, че четете