filmatoplo написа:Днес един човек ми се похвали какво е направил успешно във Виадруса си У22 ,освен горните плочи поставя още 2 плочи в задния край вертикално надолу ,тоест плочите правят -Ге .Така пламъка върви под горните плочи блъска се в предните ,слиза надолу ,минава под вертикалните плочи ,част от газовете слизат и през скарата и минават зад вертикалните плочи и топлят крайната секция гърба на котела ,след това минават над горните плочи и се насочват към другите отвори в които има зигзаг шини .Ефекта бил Поразителен ,чист котел ,малък разход,по ниски газовете на димоотвода .Вертикалните плочи са повдигнати от скарата по средата около 5 см на примерно парче огнеопорна тухла 8 см широка .Отзад отвора между вертикалните плочи и гърба е бил около 3 см .Който няма какво да прави да опита .
filmatoplo написа:Днес един човек ми се похвали какво е направил успешно във Виадруса си У22 ,освен горните плочи поставя още 2 плочи в задния край вертикално надолу ,тоест плочите правят -Ге .Така пламъка върви под горните плочи блъска се в предните ,слиза надолу ,минава под вертикалните плочи ,част от газовете слизат и през скарата и минават зад вертикалните плочи и топлят крайнатаЩо не вземеш една скица да драснеш за по нагледно,че много хора ще са ти благодарни в това число и аз.
секция гърба на котела ,след това минават над горните плочи и се насочват към другите отвори в които има зигзаг шини .Ефекта бил Поразителен ,чист котел ,малък разход,по ниски газовете на димоотвода .Вертикалните плочи са повдигнати от скарата по средата около 5 см на примерно парче огнеопорна тухла 8 см широка .Отзад отвора между вертикалните плочи и гърба е бил около 3 см .Който няма какво да прави да опита .