Нека намерим най-тънките цени.
atanasov2004 - специалист
Привет колеги :) Оставете ги машинките, то е ясно - за толкоз пари-толкоз качество. Аз отдавна съм го разбрал. По евтино е да си купиш един префоратор-къртач и за 3-4 часа да изкъртиш една баня, отколкото да платиш на фирма :-D Имам спешен въпрос :-D : Търся си от онова "Маймунското уиски" . Дайте някакво инфо. Благодаря предварително! :-D
jekasus - майстор
Не е хубаво да се мъчи перфоратор за голямо къртене, има си къртачи под наем - 2.5-3 лева на час.
stan73 - майстор
atanasov2004 написа:
Привет колеги :) Оставете ги машинките, то е ясно - за толкоз пари-толкоз качество. Аз отдавна съм го разбрал. По евтино е да си купиш един префоратор-къртач и за 3-4 часа да изкъртиш една баня, отколкото да платиш на фирма :-D Имам спешен въпрос :-D : Търся си от онова "Маймунското уиски" . Дайте някакво инфо. Благодаря предварително! :-D
По-добре си купи Глен Моранж (ако го произнасям правилно) на промо от Била в момента (има и 2 стоманени чаши към него). Много е добро. Мацката купи скоро такова - страхотно е (мани ги тез "Маймунски рамена" и т.н. ...).
fore - майстор
cholev написа:
аваско, с теб не се аресваме ама кат чета бисерите, които редиш последните неколко поста ми прилошава. Медицината е безсилна
Е то неможе всички да се харесваме, но е важно да се разбираме...... Той Аваско така си говори...... :partyman:

Ама вярно доста забиване стана.........

-------------

borkata99, Евала ! Ти си пример за Потребител на Парксайт който ползва ударно наличната техника която е купил и работи добре с нея в предвид резултатите !
Аз се чувствам гузен от закупените инструменти които почиват........ :)

Моят Чичо на Вилата ми и той прави подобни ламперии и затваря по подобен начин едно помещение тип- Лятна кухня. Като видя моята Пендула с изтегляне и се насълзи. Той работи със стари инструменти пратени от Сина му от Швеция който прави Профи кухни там. Има Верт Девалт и тнт.

Та аз имам инструменти Парксайт но няма време да хвана и да понаправя повече екстри по Вилата. Но всичко с времето си.
Сега се чудя дали да се сдобия с този Настолен цируляр на Енйнхел или пък Лидлският. Понеже също мисля да купя един Инвертор за отопление още за Вилата, та съм в морална дилема........
cholev - майстор
Карай първо с инвертора, че зима дълга. А циркуляра напролет. Аз съм зазимил всичко. От първи май почвам.
2 стаи.
Маса за оберфрезата (първата се оказа неудачна)
И големия проект- разширение на работилницата. За нея ще ми трябва малко бетон, пък и пътеки и пр. Затова съм се мераклисал на една бетонобъркачка. Некоя по малка. Работилницата е от греди 10х10; 6х8; дъски 2.5 и ламперия 7х1.5 (9х1.5). Разширението от същите материали
atanasov2004 - специалист
Благодаря! Ще го опитам това уиски :-D
fore - майстор
И понеже стана въпрос за изчанчени гаечни ключове, аз купих преди време от онези с двустранните тресчотки.
Но по интересен е последният ключ които си купих- 17-19 права звезда. Е какво му е интересното ще попитате. :) Ами това че е 40 сантиметра и е с Молибден-Ванадий за 18 лева.

Абе лост си е- с него мисля да сваля ролка амортесьор-оптегача на водният ремък на Пасата и да сменя Виското което протече. Купих и едни ключ за флекс тип Пергел за блокиране на Виско ролката.
c_gul - напреднал
fore написа:
cholev написа:
. Понеже също мисля да купя един Инвертор за отопление още за Вилата, ..............

Как точно става отоплението? Какво преобразува инверторът?
cholev - майстор
Възможно е да сте си задавали въпроса: "Какво всъщност инвертират инверторните климатици?" Най-общо отговора е: електрическо напрежение. Всъщност английската дума invert, откъдето идва инверторен, в случая на Български език означава преобразуване. По този начин цялостно име на този тип климатици идва от един електрически преобразувател вграден в тях, който преобразува промеливото напрежение от електрическата мрежа (220V/50Hz) в постоянно и след това отново в променливо, но с друго напрежение и друга честота.
fore - майстор
Бе тя темата е друга колега. А в Сетком форум има теми колкото искаш. Сигурно и тук има такива теми. Просто потърси.

С една дума това си е Климатик но с правотоков компресор и перки на охладителите. Така компресора и цялостната работа на Климатика се оптимизира, намалят се Дефростите до необходимите и климатика работи с ниска консумация - (3А) продължително време без да изключва компресора с което се постига и постоянен приток на топъл въздух.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: