Привет колеги
Оставете ги машинките, то е ясно - за толкоз пари-толкоз качество. Аз отдавна съм го разбрал. По евтино е да си купиш един префоратор-къртач и за 3-4 часа да изкъртиш една баня, отколкото да платиш на фирма
Имам спешен въпрос
: Търся си от онова "Маймунското уиски" . Дайте някакво инфо. Благодаря предварително! 
Нека намерим най-тънките цени.
atanasov2004
- специалист
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
stan73
- майстор
atanasov2004 написа:Привет колегиПо-добре си купи Глен Моранж (ако го произнасям правилно) на промо от Била в момента (има и 2 стоманени чаши към него). Много е добро. Мацката купи скоро такова - страхотно е (мани ги тез "Маймунски рамена" и т.н. ...).Оставете ги машинките, то е ясно - за толкоз пари-толкоз качество. Аз отдавна съм го разбрал. По евтино е да си купиш един префоратор-къртач и за 3-4 часа да изкъртиш една баня, отколкото да платиш на фирма
Имам спешен въпрос
: Търся си от онова "Маймунското уиски" . Дайте някакво инфо. Благодаря предварително!
fore
- майстор
cholev написа:аваско, с теб не се аресваме ама кат чета бисерите, които редиш последните неколко поста ми прилошава. Медицината е безсилнаЕ то неможе всички да се харесваме, но е важно да се разбираме...... Той Аваско така си говори......
Ама вярно доста забиване стана.........
-------------
borkata99, Евала ! Ти си пример за Потребител на Парксайт който ползва ударно наличната техника която е купил и работи добре с нея в предвид резултатите !
Аз се чувствам гузен от закупените инструменти които почиват........
Моят Чичо на Вилата ми и той прави подобни ламперии и затваря по подобен начин едно помещение тип- Лятна кухня. Като видя моята Пендула с изтегляне и се насълзи. Той работи със стари инструменти пратени от Сина му от Швеция който прави Профи кухни там. Има Верт Девалт и тнт.
Та аз имам инструменти Парксайт но няма време да хвана и да понаправя повече екстри по Вилата. Но всичко с времето си.
Сега се чудя дали да се сдобия с този Настолен цируляр на Енйнхел или пък Лидлският. Понеже също мисля да купя един Инвертор за отопление още за Вилата, та съм в морална дилема........
cholev
- майстор
Карай първо с инвертора, че зима дълга. А циркуляра напролет. Аз съм зазимил всичко. От първи май почвам.
2 стаи.
Маса за оберфрезата (първата се оказа неудачна)
И големия проект- разширение на работилницата. За нея ще ми трябва малко бетон, пък и пътеки и пр. Затова съм се мераклисал на една бетонобъркачка. Некоя по малка. Работилницата е от греди 10х10; 6х8; дъски 2.5 и ламперия 7х1.5 (9х1.5). Разширението от същите материали
2 стаи.
Маса за оберфрезата (първата се оказа неудачна)
И големия проект- разширение на работилницата. За нея ще ми трябва малко бетон, пък и пътеки и пр. Затова съм се мераклисал на една бетонобъркачка. Некоя по малка. Работилницата е от греди 10х10; 6х8; дъски 2.5 и ламперия 7х1.5 (9х1.5). Разширението от същите материали
atanasov2004
- специалист
Благодаря! Ще го опитам това уиски 
fore
- майстор
И понеже стана въпрос за изчанчени гаечни ключове, аз купих преди време от онези с двустранните тресчотки.
Но по интересен е последният ключ които си купих- 17-19 права звезда. Е какво му е интересното ще попитате.
Ами това че е 40 сантиметра и е с Молибден-Ванадий за 18 лева.
Абе лост си е- с него мисля да сваля ролка амортесьор-оптегача на водният ремък на Пасата и да сменя Виското което протече. Купих и едни ключ за флекс тип Пергел за блокиране на Виско ролката.
Но по интересен е последният ключ които си купих- 17-19 права звезда. Е какво му е интересното ще попитате.
Абе лост си е- с него мисля да сваля ролка амортесьор-оптегача на водният ремък на Пасата и да сменя Виското което протече. Купих и едни ключ за флекс тип Пергел за блокиране на Виско ролката.
cholev
- майстор
Възможно е да сте си задавали въпроса: "Какво всъщност инвертират инверторните климатици?" Най-общо отговора е: електрическо напрежение. Всъщност английската дума invert, откъдето идва инверторен, в случая на Български език означава преобразуване. По този начин цялостно име на този тип климатици идва от един електрически преобразувател вграден в тях, който преобразува промеливото напрежение от електрическата мрежа (220V/50Hz) в постоянно и след това отново в променливо, но с друго напрежение и друга честота.
fore
- майстор
Бе тя темата е друга колега. А в Сетком форум има теми колкото искаш. Сигурно и тук има такива теми. Просто потърси.
С една дума това си е Климатик но с правотоков компресор и перки на охладителите. Така компресора и цялостната работа на Климатика се оптимизира, намалят се Дефростите до необходимите и климатика работи с ниска консумация - (3А) продължително време без да изключва компресора с което се постига и постоянен приток на топъл въздух.
С една дума това си е Климатик но с правотоков компресор и перки на охладителите. Така компресора и цялостната работа на Климатика се оптимизира, намалят се Дефростите до необходимите и климатика работи с ниска консумация - (3А) продължително време без да изключва компресора с което се постига и постоянен приток на топъл въздух.
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература