borkata99 написа: Докараха ми ги от завода който е на границата м/у Румъния и Австрия.Колега, би ли ми обяснил откога Румъния и Австрия имат обща граница, че явно аз тази география не съм я учил.
Там бачкат повече от половината австрийци. Тука в Русе който ги ползва /пелетите/ всички са доволни - при теб защо се получава така.................И тука ли има ментета !!!
![]()
Иначе и при Schweighofer има ментета, ти какво си мислиш. Аз преди години си взех уж едни Schweighofer, е то по зле от третокачествени български. Отделно че под тази марка в България се продават 3 различни вида, като има разлика малко в цвета на опаковката, и разбира се, огромна в качеството. Мисля че е много важно откъде се визмат. И понеже ние сме си българи, гледаме винаги да прецакаме някого, и наказания никави, ментета има на абсолютно всичко за което се е чуло че е добро.
Иначе тези които си снимал това са от тези които ползвах миналата година, и шлака няма. А веднъж видях същите, но по светли чувалчета, и пелетите по-тъмни....ужас и безумие....