andy_forresite написа:За ваше сведение заемът беше за лечение на сестра ми. Едва се удържам да не тегля по една майна... Кефете се на стиропора и си вярвайте колко сте велики.Andy,споко приятелю искарай зимата.Така или иначе си се хванал на хорото.Напролет ,повярвай ми ,ще имаш наи хубавия пелетен котел на цена по евтина от тази на която си си купил Торча.Бях ти намекнал,че това не добро решение ,но ,какво да се прави,човек винаги си мисли ,че прави най доброро за себе си.
Да, еднакви външни температури, еднакъв обем и дори еднакви вътрешни температури.
Аз знам защо не отговаряте, ама вие не знаете защо питам.
bobi 65/bosi6 не крия кефите ме,благодарение на вас темата стана най актуалната във форума.
bobi 65 възхищавам се на това ,което си направил,но преувеличаваш ,малко даже много ролята на ламбда управлението.
Твоето дори не е управление а наблюдение.и тъй ,като не обичам да отправям празни обвинения си поръчах едно лаббда уравление.Ккато казваш ти кеф цена няма.Отделно ,почти от една година имам наблюдения на котли с ламбда управления.дабе и други от форума имат такива управления.Едва ли това е панацея ,която би свалила драстично разхода на гориво.Че има смисал ,няма спор ,но това е оправдано според мен за по големите мощности над 40-50 кВ.Всичко останало е РЕКЛАМА И търсене на някакви дивиденти,меко казано.И повярвай ми това не е мое мнение амнението на полските производители ,които все пак се занимават с производство на котли от 40 -50 години.И не подценявай техния труд ,повярвяй наистина хората работят много професиално.
Още един път нищо лично,не се обиждай на мнението ми.След малко време,ще направя пълни проби с всички горива и ще имам ,по пълнноценно мнение за ламбда управлението.
Прикачен файл
unnamed (1).jpg (45.46 KиБ) Видяна 2157 пъти