andro440 написа:sС плочи и без тях -моя опит показва друго ,че ще изкарам зимата само с 600 лв и на 25 градуса в цялата къща , сажди конденз и виадрус на орехови черупки -до сега съм изхвърлил само три кофи пепел ,слагах и плочи ,,и тухли и какво ли не ,даже пържоли си пекох ,а като се застуди преди няколко дни -и вдигнах от управлението температурата на водата над 65 -ни сажди останаха ,ни катран ,без термостат на котела съм и без слънчева стена на къщата ,говоря за 100-на квадрата /5 стаии и два коридора ,,без завивка спя ,на отворен прозорецОткъде взимаш орехови черупки?
judas написа:andro440 написа:sС плочи и без тях -моя опит показва друго ,че ще изкарам зимата само с 600 лв и на 25 градуса в цялата къща , сажди конденз и виадрус на орехови черупки -до сега съм изхвърлил само три кофи пепел ,слагах и плочи ,,и тухли и какво ли не ,даже пържоли си пекох ,а като се застуди преди няколко дни -и вдигнах от управлението температурата на водата над 65 -ни сажди останаха ,ни катран ,без термостат на котела съм и без слънчева стена на къщата ,говоря за 100-на квадрата /5 стаии и два коридора ,,без завивка спя ,на отворен прозорецОткъде взимаш орехови черупки?