andro440 написа:... не гася никога, защото искам да ми е топло и 40 кг гориво ми струва 2 лева...Ееех, дай Боже всекиму 40 кг гориво за 2 лева.
ПП Някой интересувал ли се е от горелка на отработено масло? Какъв е разходът, КПД-то й?
andro440 написа:... не гася никога, защото искам да ми е топло и 40 кг гориво ми струва 2 лева...Ееех, дай Боже всекиму 40 кг гориво за 2 лева.
judas написа:Аз се топля на отработено олио и палмово масло от ресторантите. Направих си горелка на Бабинктон по чертежи от руски форумandro440 написа:... не гася никога, защото искам да ми е топло и 40 кг гориво ми струва 2 лева...Ееех, дай Боже всекиму 40 кг гориво за 2 лева.
ПП Някой интересувал ли се е от горелка на отработено масло? Какъв е разходът, КПД-то й?
ktch_1964 написа: Аз се топля на отработено олио и палмово масло от ресторантите. Направих си горелка на Бабинктон по чертежи от руски форумОт водопроводни части ли се прави?
и съм много доволен. Отоплявам 130кв. горелката работи по Т на водата. За миналия сезон около 1000 л. гориво.
judas написа:Тази от водопроводни части е вече отживелица , чертежите са за горелка по модерна с първичен и вторичен въздух.ktch_1964 написа: Аз се топля на отработено олио и палмово масло от ресторантите. Направих си горелка на Бабинктон по чертежи от руски форумОт водопроводни части ли се прави?
и съм много доволен. Отоплявам 130кв. горелката работи по Т на водата. За миналия сезон около 1000 л. гориво.
ktch_1964 написа:judas написа:Аз се топля на отработено олио и палмово масло от ресторантите. Направих си горелка на Бабинктон по чертежи от руски форумandro440 написа:... не гася никога, защото искам да ми е топло и 40 кг гориво ми струва 2 лева...Ееех, дай Боже всекиму 40 кг гориво за 2 лева.
p.v.x написа:Тури още една тухла , от другата страна на котела.![]()
Да го подпира.![]()
Да не се гътне.![]()
Че ще ойде боба у огина , и че угасне котлето.![]()
Ще трябва да включваш запалката.![]()
А тя се е мъни.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пп.Шегичка.
Да ти е вкусно.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: