• 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 170
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
judas - специалист
andro440 написа:
... не гася никога, защото искам да ми е топло и 40 кг гориво ми струва 2 лева...
Ееех, дай Боже всекиму 40 кг гориво за 2 лева.
ПП Някой интересувал ли се е от горелка на отработено масло? Какъв е разходът, КПД-то й?
ktch_1964 - специалист
judas написа:
andro440 написа:
... не гася никога, защото искам да ми е топло и 40 кг гориво ми струва 2 лева...
ПП Някой интересувал ли се е от горелка на отработено масло? Какъв е разходът, КПД-то й?
Аз се топля на отработено олио и палмово масло от ресторантите. Направих си горелка на Бабинктон по чертежи от руски форум
и съм много доволен. Отоплявам 130кв. горелката работи по Т на водата. За миналия сезон около 1000 л. гориво.
judas - специалист
ktch_1964 написа:
Аз се топля на отработено олио и палмово масло от ресторантите. Направих си горелка на Бабинктон по чертежи от руски форум
и съм много доволен. Отоплявам 130кв. горелката работи по Т на водата. За миналия сезон около 1000 л. гориво.
От водопроводни части ли се прави?
ktch_1964 - специалист
judas написа:
ktch_1964 написа:
От водопроводни части ли се прави?
Тази от водопроводни части е вече отживелица , чертежите са за горелка по модерна с първичен и вторичен въздух.
judas - специалист
ktch_1964 написа:
Тази от водопроводни части е вече отживелица , чертежите са за горелка по модерна с първичен и вторичен въздух.
Би ли пуснал линк към руския сайт?
andro440 - майстор
аз олиото го пазя за буса -голям кеф е лятото ...всичко около мен мирише на скара и бездомните кучета са ми ,като охрана :cool:
ktch_1964 написа:
judas написа:
andro440 написа:
filmatoplo - майстор
:? Де го това Олио ,тук по капанчетата не го сменят . :lol:
andro440 - майстор
вин снежеца си вали ,а в мазето Виадруса гори и реших за Новата година да си сготвя манджичка любима
Прикачен файл:
Снимка1847.jpg
сложих бобец във гърнето с морковче и лук ,не забравих ребърцето ,джоджен а и доматено меле .сипах и бульона от сърцата свински ,дето си варих за мезе на виното за пред празничните дни ..и една две чушки заигравка вкарах ,метнах го и нагласих
Прикачен файл:
Снимка1848.jpg
пък каквото стане ,тихичко ще си поври утре по обяд ще го извадя!
Прикачен файл:
Снимка1849.jpg
с шепичка черупки стават чудеса ,даже бобец хубав си варя ,щот горелката има опция ,боба като вземе да си ври ,сипва мъничко вода -хахах
Прикачен файл:
Снимка1846.jpg
:-D
p.v.x - майстор
Тури още една тухла , от другата страна на котела. :-D
Да го подпира. :lol:
Да не се гътне. :roll:
Че ще ойде боба у огина , и че угасне котлето. :-D
Ще трябва да включваш запалката. :?
А тя си е мъни. :shock:

:lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot:

пп.Шегичка.
Да ти е вкусно.
Последна промяна от p.v.x на пет дек 30, 2016 11:58 pm, променено общо 1 път.
andro440 - майстор
на чужди мъде кръщене недей прави ,като ми се гътне гърненцето ,ще си нарежа от мезенцето ,оето се пуши -най горе в комина
p.v.x написа:
Тури още една тухла , от другата страна на котела. :-D
Да го подпира. :lol:
Да не се гътне. :roll:
Че ще ойде боба у огина , и че угасне котлето. :-D
Ще трябва да включваш запалката. :?
А тя се е мъни. :shock:

:lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot:

пп.Шегичка.
Да ти е вкусно.
  • 1
  • 58