Здравейте първо,и честита коледа на всички и весело посрещане на новата 2017г.Следя форума от мнооооого отдавна.И аз ще бъда пристрастен.Искам да си направя локално парно на пелети.С котел.Не с камина.И съм си харесал торча.Ся аз искам всеки в апартамента ми който е от 2 спални хол и голям коридор,да се чувства комфортно в неговата си стая.Естествено и прилежащите санитарни възли и кухня де.Избрал съм си торча.И мен ме интересува разхода и съответно финансовата гледана точка за разход за отоплителния сезон.Виждам че има един ГОЛЯМ спор.Ся според мен:Анди,чест и почитания ама според мен и ядрена централа даси сложиш,с тея топлозагуби дето ги имаш,и това спъване на котела това е брат.А пък това дали грейко или торч!.Кво толкова се дърлите,нали има доволни и от двата лагера.Едни са с грейко други с торч.Ся аз ви казах че ще бъда пристрастен(защо не)на мен ми харесва тая система.Гледам и схемата 1 път 2-и път,еми нищо сложно или грешно не видях.Имам приятел(притежател)на тая система и разхода ми се струва приличен на фона на други котли и камини.И най-важното грабнаме това че се командва супер лесно,мен това ме интересува също.И жената да може дасе справи.Абе хора трябва да е просто и улеснено.И ефтино ако може.Убедете ме в обратното вие от грейко,приемам съвети и неспоря за нищо,неме вкарвайте във вашите размисли и страсти.Аз съм просто един потенциялен клиент(освен ако руснаците не смъкнат цената на газта с 40;50% тогаваа ме губите.)
Emoooo написа:И съм си харесал торча.Ся аз искам всеки в апартамента ми който е от 2 спални хол и голям коридор,да се чувства комфортно в неговата си стая.Готов си хвана новогодишното намаление, Анди има Торч на промоция.