• 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 130
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:-D Жоре дай си бележника -6 . Проблема го реших още тогава ( ако никой не знаеше щеше да ви кажа) .Та звъннах в Натурела и ми казаха да търся тези букви ,беше много свряна платката на горелка Бурнит ,та ако не откривам буквите ( понеже говоря по телефона с тях - колко ще ме чакат) другия вариант е да дам на късо при изключително положение - средното и горното краче на батерията ,( това жълтото ) . :prayer: Добре че са много любезни и отзивчиви от Натурела ,иначе нямаше да се оправи ,добре че го има и форума и добри и знаещи хора в него които и те помагат - благодаря. :) .Нямах време да питам тук защото изтървах влака 17,00. :-D
lz2skt - специалист
Да попитам .Може ли да се ползва натурелската електроника за самоделна горелка тип-полските ретортни чугунени горелки ?
filmatoplo - майстор
Може- нали писах че комшията кара Варбург с нея камоли горелка. :)
andro440 - майстор
на пелети ли го кара ? или на изгоряло масло ,че варТбурга ,няма картер с масло за смазване ?
filmatoplo написа:
Може- нали писах че комшията кара Варбург с нея камоли горелка. :)
andro440 - майстор
тУК СЕГА СЕРИОЗНО ИМАМ ПИТАНЕ ! СЪВМЕСТИМ ЛИ Е НОВИЯ ЦВЕТЕН ДИСПЛЕЙ С ПЛАТКАТА ИЗПЪЛНЯВАЩА НА НАТУРЕЛА ,КОЯТО МАСОВО СЕ ПРОДАВА ? ИЛИ НЕ ?
joro39 - специалист
Не и да ,ако ти сложат новия софтоер става и с новата кутийка.
filmatoplo - майстор
Тъй де ,платката не знае с какво ще я натоварят ,тя е само носител - в акъла и може да се въведе всичко .Ако и се въведе нов софтуер и се закачи цветен дисплей - тръгва цветно. :)
andro440 - майстор
А аз се чудя ,що всеки ден пиша цветно и с различна боя ,явно акъла ми сменя софтуера ...
filmatoplo написа:
Тъй де ,платката не знае с какво ще я натоварят ,тя е само носител - в акъла и може да се въведе всичко .Ако и се въведе нов софтуер и се закачи цветен дисплей - тръгва цветно. :)
Micho@85 - специалист
здр дали може някой да ми каже цена на контролера на натурела за пелетни горелки защото на сайта им не откривам. Благодаря
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 130

Тема "НАТУРЕЛА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: