Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Гледам нямате търпение за бормашината :-D Пък и е изгодна в този клас при положение че масово са по 350 вата и са по 400 лв....
etconev - специалист
Колеги, кога за последно пускаха верта с махащия се патронник и на каква цена беше, че се чудя него ли да чакам или да си взема този който пускат следващата събота?
ulieliadi - специалист
Цената беше същата, а го пускаха юли месец. Мен ако питаш изчакай другия :wink:
cholev - майстор
Дължината на импакта е 18сантима. Некой ентусиаст може ли да премери и да каже колко е дължината на 12в верт от края до края на държача на битове при свален патронник. Оценявам я на 15-16см но все пак да чуем истината. Ценно е, че дължината при свален патронник е по малко, но дали същественно спрямо импакта, който имам и който бих използвал в такива случаи на необходимост от по къс верт.
Николай Николов - специалист
Някой спомня ли си да са пускали динамометрични ключове в лидъла? Ако да - някой да иска да се раздели със своя :-D
EDI - майстор
Днес жената ме заведе в Лиъл, имаше разни свредла и други такъми, ама не ме хванаха хич, дървена история.Взех си един датчик, да не съм капо и да сменя стария на ламБата в двора, че тези дни тръгнах да го чистя и ми се разпадна в ръцете пластмасата :lol: .На 10 години е и му е дошло времето.
gnt69 - майстор
Николай Николов написа:
Някой спомня ли си да са пускали динамометрични ключове в лидъла? Ако да - някой да иска да се раздели със своя :-D
Скоро гледах в кауфланд от същите даже бяха им намалили цената драстично.
kozl - майстор
cholev написа:
Дължината на импакта е 18сантима. Некой ентусиаст може ли да премери и да каже колко е дължината на 12в верт от края до края на държача на битове при свален патронник. Оценявам я на 15-16см но все пак да чуем истината. Ценно е, че дължината при свален патронник е по малко, но дали същественно спрямо импакта, който имам и който бих използвал в такива случаи на необходимост от по къс верт.
Без ентусиазъм 15 см. Импакта 18,5 см.
Avas_co - майстор
kozl написа:
cholev написа:
Без ентусиазъм 15 см. Импакта 18,5 см.
Хм, 15 см. много добре, моя без патрон е без малко 18 см.
Но... :mrgreen: с ъгловата приставка имаме 6,5 см., а ъгловата с нанизан на нея патрон имаме към 11 санта май бяха :mrgreen: .
Chefo77 - майстор
Моят импакт е 13.7 см без държача. Вертът С патронника - 16.7. Като ще си ги мерим :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: