Баси, не мога ви насмогна, хем само  четири-петима са репчите...  Не ми се мисли, като и другите, след като настроят горелките, избършат стъклата, съборят пепелта и там квото дотъкмяват на пелетното чуду, се домъкнат, да ме убеждат, че са по-по-най....Или по-скоро, да убедят себе си
  Не ми се мисли, като и другите, след като настроят горелките, избършат стъклата, съборят пепелта и там квото дотъкмяват на пелетното чуду, се домъкнат, да ме убеждат, че са по-по-най....Или по-скоро, да убедят себе си 
Каквото имах да казвам, го казах Който има очи, да ме чете....За мен, участието, в тази тема, приключи. Спокойно ме обсъждайте и ме обиждайте.
 Който има очи, да ме чете....За мен, участието, в тази тема, приключи. Спокойно ме обсъждайте и ме обиждайте. 
Дерзайте

Не ми се мисли, като и другите, след като настроят горелките, избършат стъклата, съборят пепелта и там квото дотъкмяват на пелетното чуду, се домъкнат, да ме убеждат, че са по-по-най....Или по-скоро, да убедят себе си
Каквото имах да казвам, го казах
 Който има очи, да ме чете....За мен, участието, в тази тема, приключи. Спокойно ме обсъждайте и ме обиждайте.
 Който има очи, да ме чете....За мен, участието, в тази тема, приключи. Спокойно ме обсъждайте и ме обиждайте. Дерзайте

да му мислят пелетаджийте със настройки, стъкла и пепел
 да му мислят пелетаджийте със настройки, стъкла и пепел