cholev написа:Дженерал 12-ка от 2007г. Нищо не му е правено до сега. Тази година смятам да го чистя.Щом се е справял при -15, то каква може да е причината при +10 да не може да вдигне поне 3 градуса отгоре
-15 на вън- вътре 17-18градуса. Климатика сложен на 28.
+10 навън - вътре 18-19градуса. Намалявам до 24градуса настройката- пак толкова.
Какво и да сложиш, каквато и да е външната температура, разликата в помещението малка (градус, два)

Освен повреда

Чолев тва за лазар-а не знам що го намеси, ама те действителен случай:
В офиса настана лятна жега, а климатика не охлажда. Но по спомени миналата година вършеше работа. Зимата климатика не се ползва за отопление. И така неще да охлажда, викам аз от Жар да решават случая. Идва един спезциалист и пъха един термомер нейде у вътрешното тело. След време ми завира дисплея пред очите и ми обяснява как климатика е у ред, но помещението е огромно и за тва нема студ. А аз поне имах един дървен пилон - мостра за дървен парапет, ма мноо прилича на бухалка, то за тва и мострата не беше одобрена.... Та хващам мострата, а оня спезциалиста гледам се присви като таралеж в бодли в очакване от бухалка да го заболи... Но аз с габарче забодох един бел празен лист на върха на мострата и го вдигнах на височината на вътрешното тело. Листо не трепка. Те викам с тоя "Лазер" я не отчитам никакво течение, а ти с твоя измери ниска Т във вътрешното тело. И питам ся - как тая ниска Т ще излезне из телото, като нема кво да му дуа