Бачи Петьо, мислех да пиша миналия месец, ама се уплаших от жена ти. Да затоплиш първоначално къща от 0 градуса не е като да стоплиш стая в апартамент - 2, 3 часа и готово. Освен въздуха трябва да се стоплят и стотици тонове тухли, бетон, замазки, мазилки, плочки и прочие. Ако вкараш една тухла или парче бетон с температура 0 гр. в топла стая ще видиш, че след два часа пак ще си е студена. Всеки намира за естествено, като спре котела температурата да пада с градус на ден, ама иска като го пусне да се качва с градус на час. Така, че майстора здравословно се е скатал, и аз да съм кракът ми няма да стъпи в Чирпан през първата седмица. Това, че сте успели да темперирате къщата с два чувала на ден в тоя студ е уникално! Без изолация и с 6 метра прозорец система ебешибе или шибашебе. Впрочем, аз също гадните чуждици като Hebe-Schiebe (хебе шибе, плъзгане с повдигане) ги запомням по смисъл - какво правят, а не буквално. Много се радвам когато някой потребител се премести от "Проблеми с..." в "Разход на пелети".
Поздрави на геодезистката!
Поздрави на геодезистката!