maistor Mani написа:Нищо няма да подобриш ако ги свържеш по друга схема. Може би ти идва малка термопомпата. Защо си махнал конвекторите? Каква квадратура отопляваш?maistor Mani написа:Когато я пуснахме октомври ,ноември и декември работише без проблем-тогава бях само с конвектори 3 бр. и 2 радиатора 50/120. Но от януари месец,когато хвана студено време ,не успяваше да стопли и добавих още 4 радиатора 120/50 и спрях конвекторите,но не успява да затоплиДали,ако се опитам да свържа водната система тип "Тихелман" ще има по-добър ефект,понеже нямам възможност да пусна трасе към всеки отоплителен уред
LazarGanev написа:maistor Mani написа:Нищо няма да подобриш ако ги свържеш по друга схема. Може би ти идва малка термопомпата. Защо си махнал конвекторите? Каква квадратура отопляваш?maistor Mani написа:Когато я пуснахме октомври ,ноември и декември работише без проблем-тогава бях само с конвектори 3 бр. и 2 радиатора 50/120. Но от януари месец,когато хвана студено време ,не успяваше да стопли и добавих още 4 радиатора 120/50 и спрях конвекторите,но не успява да затоплиДали,ако се опитам да свържа водната система тип "Тихелман" ще има по-добър ефект,понеже нямам възможност да пусна трасе към всеки отоплителен уред
не съм ги махнал,просто съм ги спрял 100 кв.без изолация съм