Много сте прави, много! Точно така и аз съм разсъждавала. Взимали сме само качествени неща, за да издържат дълго, не за да се хваля по форуми. А когато нещо е било неразумно скъпо (като прословутите линейни канали за баня или пък технически камък за плот в кухнята) съм се въздържала от покупка, колкото и да ми се е искало да ги имаме у дома. Просто си правиш сметка за съотношението цена:качество. Плочките ни са испански, защото качеството им е съизмеримо със стойността им, но пък душ параванът е китайски, защото всъщност е едно 10 мм темперирано закалено стъкло, по дяволите, каква е логиката да дам 50% повече пари за същото стъкло, ама взето от европейска фирма?
asinka, и аз мерих всичко у дома и го правих така, че да ми е удобно. Единствено тоалетната чиния пропуснах и сега малко ме е яд -- майсторът ни беше нисичък, пък ние и двамата с мъж ми сме високи... Ама здраве да е, почти свикнахме
За сметка на това кухнята си я направих точно толкова висока, че да не се налага да се гърбя над работния плот (както беше в старото жилище). И така.
Не мога да помагам на другите форумци със съвети по самото майсторене, но пък имам всякаква информация за магазини и стоките, които предлагат. Освен това станах спец по комбиниране на цветове. И не на последно място -- много съм добра при усвояването на пространството. Наложи се да овладея тази магия, неизбежно беше с това малко жилище
Това са сферите, в които мога да дам информация. И го правя с желание!
asinka, и аз мерих всичко у дома и го правих така, че да ми е удобно. Единствено тоалетната чиния пропуснах и сега малко ме е яд -- майсторът ни беше нисичък, пък ние и двамата с мъж ми сме високи... Ама здраве да е, почти свикнахме

Не мога да помагам на другите форумци със съвети по самото майсторене, но пък имам всякаква информация за магазини и стоките, които предлагат. Освен това станах спец по комбиниране на цветове. И не на последно място -- много съм добра при усвояването на пространството. Наложи се да овладея тази магия, неизбежно беше с това малко жилище