• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 29
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Антония - специалист
Много сте прави, много! Точно така и аз съм разсъждавала. Взимали сме само качествени неща, за да издържат дълго, не за да се хваля по форуми. А когато нещо е било неразумно скъпо (като прословутите линейни канали за баня или пък технически камък за плот в кухнята) съм се въздържала от покупка, колкото и да ми се е искало да ги имаме у дома. Просто си правиш сметка за съотношението цена:качество. Плочките ни са испански, защото качеството им е съизмеримо със стойността им, но пък душ параванът е китайски, защото всъщност е едно 10 мм темперирано закалено стъкло, по дяволите, каква е логиката да дам 50% повече пари за същото стъкло, ама взето от европейска фирма?

asinka, и аз мерих всичко у дома и го правих така, че да ми е удобно. Единствено тоалетната чиния пропуснах и сега малко ме е яд -- майсторът ни беше нисичък, пък ние и двамата с мъж ми сме високи... Ама здраве да е, почти свикнахме :) За сметка на това кухнята си я направих точно толкова висока, че да не се налага да се гърбя над работния плот (както беше в старото жилище). И така.

Не мога да помагам на другите форумци със съвети по самото майсторене, но пък имам всякаква информация за магазини и стоките, които предлагат. Освен това станах спец по комбиниране на цветове. И не на последно място -- много съм добра при усвояването на пространството. Наложи се да овладея тази магия, неизбежно беше с това малко жилище :) Това са сферите, в които мога да дам информация. И го правя с желание!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
".....1 и 50, поръчах си, извън всички стандарти дръжката на прозореца в банята да е на нивото на ....." Което ми припомни битката с водопроводчика (висок 1.50), който така и не разбра, защо искам мивката монтирана на 130.
Антония - специалист
Благодаря ти за милите думи :)
vidrata - специален-специалист
Момичета няма никаква "конспирация" па камо ли втора част.Просто няма снимков материал за да ахнем.
И Антония никъде не съм писал ,че не вярвам ,че сте купили всичко това което е показано(като снимки).Да сте живи и здрави но искаше ми се да видя всичко по местата му(поставено в жилището де).Айде лека и по спокойно.
Антония - специалист
vidrata, както казах -- наистина не разбрах предишното ти мнение, звучеше заядливо, затова и с дамите така реагирахме. Просто жените сме различни от мъжете, когато стане дума за дом... И сме много емоционални когато някой се опита да ни вмени нечестиви/нечестни помисли. Поздрави.
Ок дано не съм те обидил прекалено но аз съм си такъв ,не че съм заядлив просто малко по остро реагирам. :)

Но пак чакам снимки от готовата продукция :lol: :lol: :lol:
kapris - напреднал
Видрата и аз от три месеца следя тази тема с надеждата да видя снимки на готовия апартамент, но уви, досега не съм видяла.
Антония - специалист
kapris, не може да видиш снимки на готов апартамент, след като той просто не е готов. Усещам упрек, че не си давам зор да завърша всичко едва ли не. А това е доста грубо, не мислиш ли?
kapris написа:
Видрата и аз от три месеца следя тази тема с надеждата да видя снимки на готовия апартамент, но уви, досега не съм видяла.
Хубавите неща стават бавно :lol: (като гледам дъщерята)
Не ме подкачай ,че пак ще ме обвинят ,че съм груб,заядлив.... и т.н. като се намеси Асинка става страшно и сериозно :lol: :lol: :lol: (шегичка за Стряма)
asinka - специалист
Видричке, ако не те харесвах даже нямаше да ти кажа какво мисля.
Откровена съм винаги, и признавам, това ми донася не рядко главоболия.
Това, че пише там, под профила ми Стряма (а не както в повечето случаи, някой, живущ на 100 км от София, или Бургас, или Варна да пише еди-какво-си), трябва да ти говори, че не се правя на еди-каква си :)
Лека нощ от мен
:razz:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 29

Тема "Гарсониера с пълна реновация алангле" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: