Пералнята ми отказва да работи след като превключа програматора на зададена програма power бутона започва да мига мисля че ключалката е направила проблем и затова дава такава грешка след като се опитаха ръчно да заключване на пералнята машина ключалката гръмна и следствие на това в момента след като наглася програматора на произволна програма пералнята се включва на изпомпване без да пипам други бутони ако някой може да ми помогне каква е грешката ще съм му много благодарен
Velichhhh написа:Пералнята ми отказва да работи след като превключа програматора на зададена програма power бутона започва да мига мисля че ключалката е направила проблем и затова дава такава грешка след като се опитаха ръчно да заключване на пералнята машина ключалката гръмна и следствие на това в момента след като наглася програматора на произволна програма пералнята се включва на изпомпване без да пипам други бутони ако някой може да ми помогне каква е грешката ще съм му много благодаренЯ сега по-спокойно обясни - при мен бутонът за стартиране мига докато не избереш програма и не го натиснеш, ако го натиснеш по време на работа програмата спира и бутонът пак мига докато не го натиснеш още веднъж (демек паузира се програмата).
Не се шашкай, в най-лошия случай 320 лв. и си с нова пералня!