Много мнения много спорене... май като го сложа тая седмица ще видя как ще е... ще Ви пиша нешременно ;)

LazarGanev написа:.... Един кондензен котел обикновено работи в нискотемпературен кондензен режим за отопление (30-40-50*С), а бойлерът си е на отделен кръг и с отделен сет, така че като превключи в режим за подгряване на бойлера, кондензния котел си повишава температурата на макс (към 80*С), за да може да подгрее до 60*С бойлера...А в режим "Дезинфекция", температурата на водата в бойлера достига 70 градуса по Целзий.
 Пробвам разни работи ,ама гледам да са без грешка .Думите между другото ползвах в смисъл че без някаква драстична промяна ще се появи още малко товар в инсталацията ,който е особен товар - ще черпи топлина до едно положение ,за разлика от радиаторите ,бойлера е изолиран .За повишаване на разхода малко не говорим ,някой беше смятъл колко пелети ще отидат за загряване на 80 литра вода от 12 гр до 55 гр примерно  и на да ли може да се сметне без топломер и още някоя електроника .Аз като горя по 1 торба на ден оплаквам ли се от разхода , а съм чувал човек да казва че с бойлера му харчила инсталацията по полувина чувал повече ,може той е с жена и две малки деца ,и така да е .Да взема да спра моя бойлер та и разхода ми да падне на полувина
 Пробвам разни работи ,ама гледам да са без грешка .Думите между другото ползвах в смисъл че без някаква драстична промяна ще се появи още малко товар в инсталацията ,който е особен товар - ще черпи топлина до едно положение ,за разлика от радиаторите ,бойлера е изолиран .За повишаване на разхода малко не говорим ,някой беше смятъл колко пелети ще отидат за загряване на 80 литра вода от 12 гр до 55 гр примерно  и на да ли може да се сметне без топломер и още някоя електроника .Аз като горя по 1 торба на ден оплаквам ли се от разхода , а съм чувал човек да казва че с бойлера му харчила инсталацията по полувина чувал повече ,може той е с жена и две малки деца ,и така да е .Да взема да спра моя бойлер та и разхода ми да падне на полувина   .
 .Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: