nikolov333 написа:Хахахаааа..голям смях..ше напишеш "баба ми"Хей, смешко, аз това съм го учил.

nikolov333 написа:Хахахаааа..голям смях..ше напишеш "баба ми"Хей, смешко, аз това съм го учил.
smokee написа:Днес чуденето приключи - купих 50м САВТ 4х16 (алуминиев) за 100лв (2лв/м).Цената ме устройва напълно.За качеството ще видим като го монтираме.Надявам се пада на напрежение заради по-ниската ел.проводимост на алуминия да не е голям.Ако не бяхте го препоръчали този алуминиев щях сигурно да взема меден 4х2.5.Благодаря на всички,които си направиха труда да отговорят на въпросите ми!Живи и здравиЗа пада на напрежение не се безпокой , 16 мм2 алуминий се равнява на някъде 9 мм2 мед .
smokee написа:Днес чуденето приключи - купих 50м САВТ 4х16 (алуминиев) за 100лв (2лв/м).Как ще го полагаш?
nikolov333 написа:Браво..на мама момченцето..то било много учено бе. Чудих се, да ти тегля ли няколко цветни..ама направо те зачертавам от живите..Не, това е факт. Факт е, че на теб ти се присмяха. Не 1, а 2 пъти. Че ползваш калкулатори, без да разбираш какво въобще трябва да се изчисли или как. Това си е чиста проба папагалстване. И вместо да се поправиш, седиш и спориш. Аз че мога да напиша програмче да ми смята - мога. И съм го правил.
nikolov333 написа:Абе смешник..На теб във всичките ти трансформации във форума ти се присмиват от години..май само аз не съм го правил..Не е вярно. Аз не се кефя. В голяма грешка си. Казвам да го сметнеш по формулите, за да разбереш за какво става въпрос. Програмите не винаги правилно интерпретират входните данни. Според мен за 7.5 киловата си заслужава да се направи една истинска сметка, а не с лека ръка да се вкарват цифрите в програма.
nikolov333 написа:В реалния живот понякога и програмите и формулите грешат. Ще ти дам пример в реални условия от живота.Чакай сега малко. Теорията и практиката се разминават само ако не си научил както трябва теорията. Всъщност всяка теория се потвърждава с много практика - емпиричен опит. Тия закони не са изведени само математически. Физиката не е чиста математика. За това за мен физиката е наука, а математиката - не съвсем.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: