• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
reg.s - напреднал
/offtopic
Линка от предната тема към тази не работи.
kr1100 - майстор
nautilus33 написа:
Някой има ли от тези телескопичните ножици за клони, които ще са в Лидл от четвъртък? Ако може да даде мнение.
Aз имам. От най-първата промоция имах и ги върнах преди 2г- най-долу дръжките се скъсаха / пластмасовата дръжка стана на 2 / Смениха ми я с нова , засега държи.
А и цега са на по-ниска цена. Не режи сухи клони и бадем с тях.
nautilus33 - майстор
kr1100 написа:
nautilus33 написа:
Някой има ли от тези телескопичните ножици за клони, които ще са в Лидл от четвъртък? Ако може да даде мнение.
Aз имам. От най-първата промоция имах и ги върнах преди 2г- най-долу дръжките се скъсаха / пластмасовата дръжка стана на 2 / Смениха ми я с нова , засега държи.
А и цега са на по-ниска цена. Не режи сухи клони и бадем с тях.
Бъдема защо?
kr1100 - майстор
nautilus33 написа:
А и сега са на по-ниска цена. Не режи сухи клони и бадем с тях.
Бъдема защо?[/quote]
Бадема е жилав . Счупих такъв тип ножици купени от Алати. И от острието се откърпи парченце , а и дръжките се разхлопаха. Като натиснеш не срязва докрая , а трябва да натискаш няколко пъти заради жилавостта.
Ако искаш режи, аз не режа над 2 см бадем с ножицата - дебелите с ел .или мото резачката.
turbobiit - напреднал
Аз също ги дебна от доста време и все не мога да се докопам,свършват веднага.В старата тема много ги пихвалиха,даже и цената бяха увеличили заради това.Все пак и хора от веригата четът мнения.От миналата седмица имаше малки ножици.Не намирих мнение за тях.
essenov - специалист
Ножицата си заслужава и аз я имам от около година , бая работа ми върши, реже си 4см без проблем, но внимавай със сухите (за бадемите не мога да кажа, защото нямам). Един шестограм ми се разхлабва постоянно, ама сега му сложих една зегерка, надявам се да държи повече сега.
israeli - специалист
turbobiit написа:
В старата тема много ги пихвалиха,даже и цената бяха увеличили заради това.Все пак и хора от веригата четът мнения.

Вие наистина ли си мислите, че това е реалната причина и че мениджмънта на веригата чете темата? :-D :-D :-D :-D
Цените на даден продукт, се определят според пазара и търсенето. :yawinkle:
cholev - майстор
Аз нямах намерение нищо да не купувам тези дни. Но погледнах тресчотката- 8в1 взех я. После се загледах и в другата- раздвижната и ми се стори, че 150N и възможност да отвиваш не само гайки и болтове, но и произволни повърхности е добра идея и бам и нея. Оня ден си взех и малката ножица- реже като звяр. Много е добра. Чета тука за телескопичната ножица, която режела 4см. Взех вчера, но се оказа че тази е за храсти- до 6мм- е няма да я връщам. бам и едни отверки 6броя (с фазомера) и те така :)
Virtex - майстор
reg.s написа:
/offtopic
Линка от предната тема към тази не работи.
Вече е оправен.

Имаше леко разминаване с мненията в тази тема, но сега са оправени и са на правилното място. Има отделена тема за рязане на гранитогрес с мултишлайф ( някои мнения по темата са преместени там вече ).
nautilus33 - майстор
cholev написа:
Аз нямах намерение нищо да не купувам тези дни. Но погледнах тресчотката- 8в1 взех я. После се загледах и в другата- раздвижната и ми се стори, че 150N и възможност да отвиваш не само гайки и болтове, но и произволни повърхности е добра идея и бам и нея. Оня ден си взех и малката ножица- реже като звяр. Много е добра. Чета тука за телескопичната ножица, която режела 4см. Взех вчера, но се оказа че тази е за храсти- до 6мм- е няма да я връщам. бам и едни отверки 6броя (с фазомера) и те така :)
За кой ножици става дума- тези лозарските ли? Ако мже една снимчица, че ако още ги има да ми вземат едни тогава :)
essenov написа:
Ножицата си заслужава и аз я имам от около година , бая работа ми върши, реже си 4см без проблем, но внимавай със сухите (за бадемите не мога да кажа, защото нямам). Един шестограм ми се разхлабва постоянно, ама сега му сложих една зегерка, надявам се да държи повече сега.
Дано ги има утре като отидат, че помолих един приятел да ми ги вземе.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: