/offtopic
Линка от предната тема към тази не работи.
nautilus33 написа:Някой има ли от тези телескопичните ножици за клони, които ще са в Лидл от четвъртък? Ако може да даде мнение.Aз имам. От най-първата промоция имах и ги върнах преди 2г- най-долу дръжките се скъсаха / пластмасовата дръжка стана на 2 / Смениха ми я с нова , засега държи.
kr1100 написа:Бъдема защо?nautilus33 написа:Някой има ли от тези телескопичните ножици за клони, които ще са в Лидл от четвъртък? Ако може да даде мнение.Aз имам. От най-първата промоция имах и ги върнах преди 2г- най-долу дръжките се скъсаха / пластмасовата дръжка стана на 2 / Смениха ми я с нова , засега държи.
А и цега са на по-ниска цена. Не режи сухи клони и бадем с тях.
nautilus33 написа: А и сега са на по-ниска цена. Не режи сухи клони и бадем с тях.Бъдема защо?[/quote]
turbobiit написа:В старата тема много ги пихвалиха,даже и цената бяха увеличили заради това.Все пак и хора от веригата четът мнения.
reg.s написа:/offtopicВече е оправен.
cholev написа:Аз нямах намерение нищо да не купувам тези дни. Но погледнах тресчотката- 8в1 взех я. После се загледах и в другата- раздвижната и ми се стори, че 150N и възможност да отвиваш не само гайки и болтове, но и произволни повърхности е добра идея и бам и нея. Оня ден си взех и малката ножица- реже като звяр. Много е добра. Чета тука за телескопичната ножица, която режела 4см. Взех вчера, но се оказа че тази е за храсти- до 6мм- е няма да я връщам. бам и едни отверки 6броя (с фазомера) и те такаЗа кой ножици става дума- тези лозарските ли? Ако мже една снимчица, че ако още ги има да ми вземат едни тогава
essenov написа:Ножицата си заслужава и аз я имам от около година , бая работа ми върши, реже си 4см без проблем, но внимавай със сухите (за бадемите не мога да кажа, защото нямам). Един шестограм ми се разхлабва постоянно, ама сега му сложих една зегерка, надявам се да държи повече сега.Дано ги има утре като отидат, че помолих един приятел да ми ги вземе.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: