wankata7108 написа:http://www.thermopump.eu/index_bg.html Това е ориентировъчно но върши работа излиза че киловат и малко ще ти е предостатъчно.maistora1965 написа:интересно ми е да чуя какъв радиатор трябва на стая 4х4х2,40 с един прозорец и вътрешна и външна изолация и изолирани таваниwankata7108 написа: няма как да се съглася с тази глупост малка горелка на голям котел тоест имаме котел 34 кв.с вързани на него 30 кв радиатори и му сложим 20 кв горелка я сега да чуя разумно обяснениеАми ти ако имаш 30кв топлозагуби трябва да нямаш стъкла на прозорците радиаторите са според топлозагубите прочети помисли и тогава не се съгласяваи.Опа изпреварили са ме.
wankata7108 написа:Врата има ли?maistora1965 написа:интересно ми е да чуя какъв радиатор трябва на стая 4х4х2,40 с един прозорец и вътрешна и външна изолация и изолирани таваниwankata7108 написа: няма как да се съглася с тази глупост малка горелка на голям котел тоест имаме котел 34 кв.с вързани на него 30 кв радиатори и му сложим 20 кв горелка я сега да чуя разумно обяснениеАми ти ако имаш 30кв топлозагуби трябва да нямаш стъкла на прозорците радиаторите са според топлозагубите прочети помисли и тогава не се съгласяваи.Опа изпреварили са ме.
Не се заяждам, шегувам се и се очудвам.
Не се ядосвай на хора, които не могат да те разберат.
Пък на стаята и трябва радиатор, дето да я държи топличка в студеното. Как да знам къф юрган да ти метна, кат ни знам колко даяниш на студено.
И съжалявам, че отговор на въпроса си няма да чуеш.