Здравейте! Прегледах голяма част от постовете във форума и видях че има много добри идеи за реализиране, но не успях да намеря решение за нашия апартамент. Като започнахме да мислим за подреждането на мебелите установихме че пространството никак не е достатъчно.  

Моля за вашите съвети и идеи за разпределение и обзавеждане.
Окончателния вариант трябва да позволява трансформиране на едната стая в детска когато му дойде времето. Харесват ми модерните визии с интересни (в същото време семпли) тавани, ниши и др. дизайнерски акценти.
До момента е правен ремонт само на банята. Може да се каже че е почти готова. Ако ви е интересно какво се получи с банята ще кача снимки. Останалите помещения са на хоросан без шпакловка. Мислим по варианта да затворим вратата на кухнята от към коридора и да обединим кухня с хол в едно помещение, но още не сме убедени че е добър вариант.
Прилагам и снимка на варианта които отсяхме от "голямото мъдруване" 

Предварително благодаря за помощта!

Моля за вашите съвети и идеи за разпределение и обзавеждане.
Окончателния вариант трябва да позволява трансформиране на едната стая в детска когато му дойде времето. Харесват ми модерните визии с интересни (в същото време семпли) тавани, ниши и др. дизайнерски акценти.
До момента е правен ремонт само на банята. Може да се каже че е почти готова. Ако ви е интересно какво се получи с банята ще кача снимки. Останалите помещения са на хоросан без шпакловка. Мислим по варианта да затворим вратата на кухнята от към коридора и да обединим кухня с хол в едно помещение, но още не сме убедени че е добър вариант.
Прилагам и снимка на варианта които отсяхме от "голямото мъдруване"

Предварително благодаря за помощта!
Прикачен файл
Final.ver.01.png (39.38 KиБ) Видяна 14082 пъти
										Последна промяна от momo на вт ное 07, 2006 10:13 pm, променено общо 4 пъти.

Идеята за гардероба ми хареса. Какво мислиш за останалите помещения. Виждаш ли други варианти за подредба или преустройство така че да се задели детска стая?
  Идеята за гардероба ми хареса. Какво мислиш за останалите помещения. Виждаш ли други варианти за подредба или преустройство така че да се задели детска стая?