Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Здравейте! Прегледах голяма част от постовете във форума и видях че има много добри идеи за реализиране, но не успях да намеря решение за нашия апартамент. Като започнахме да мислим за подреждането на мебелите установихме че пространството никак не е достатъчно. :?
Моля за вашите съвети и идеи за разпределение и обзавеждане.

Окончателния вариант трябва да позволява трансформиране на едната стая в детска когато му дойде времето. Харесват ми модерните визии с интересни (в същото време семпли) тавани, ниши и др. дизайнерски акценти.

До момента е правен ремонт само на банята. Може да се каже че е почти готова. Ако ви е интересно какво се получи с банята ще кача снимки. Останалите помещения са на хоросан без шпакловка. Мислим по варианта да затворим вратата на кухнята от към коридора и да обединим кухня с хол в едно помещение, но още не сме убедени че е добър вариант.

Прилагам и снимка на варианта които отсяхме от "голямото мъдруване" :lol:

Предварително благодаря за помощта!

Прикачен файл

Final.ver.01.png
Final.ver.01.png (39.38 KиБ) Видяна 13934 пъти
Последна промяна от momo на вт ное 07, 2006 10:13 pm, променено общо 4 пъти.
Galski - специалист
Ами в общи линии вие сте го направили основното разпределение, аз бих добавила само това:
Гардероб в антрето на място вратата към кухнята и евентуално една стъклена врата към дневната. Там вече ще си изберете маса и дивани по ваш вкус. На 3м. светло е много кофти за дневна, но толкова имате.
Успех.

Прикачен файл

finalver01_178 copy.jpg
finalver01_178 copy.jpg (58.2 KиБ) Видяна 13912 пъти
Galski идеята е супер!!!
Още един гардероб няма да е излишен, но ще има проблем с реализирането защото малката стеничка в коридора е носеща и не можем да я съборим както е показано на чертежа :sad:
В най-добрия случай остава не повече от метър за лице на гардероба, дори по-малко.

Вградените гардероби са ми любими и си мислих за такъв вариант в спалнята от гипскартон. Малко ме притеснява че се ограничава мобилността на мебелите с такива гардероби но иначе изглеждат страхотно.

Идеята ми е цялата малка стена на входа на спалнята да е вграден гардероб като едното крило от гардероба да служи за врата на помещението и погледнато от вътрешната страна на спалнята да се вижда като едно цяло.

Прикачен файл

17.jpg
17.jpg (36.42 KиБ) Видяна 13874 пъти
Emerald - модератор
momo, не е задължително да се бута носещия елемент от стеничката. Само вратата се замества с гардеробна и отзад се иззижда стеничка и вградения гардероб в антрето е готов без никакво бутане.

Такова разстояние за лице на гардероба не е невъзможно и зависи от вътрешната организация в гардероба за да е достатъчно практично.

При условие, че кухнята и холя са сляти в едно помещение, е абсолютно излишна вратата към кухнята, а в същото време гардероб в антрето си е нещо много полезно.
Emerald >> да права си. ще има възможност и без да се маха носещата колона. проверих на място :roll: Идеята за гардероба ми хареса. Какво мислиш за останалите помещения. Виждаш ли други варианти за подредба или преустройство така че да се задели детска стая?
dildes - специалист
Ама детската, трябва да я помислите от сега, щото после, ако трябва да местите тръби и др. такива неща ще стане олелия. Според мен, ако искате детска, направете сегашната спалня дневна с кухня, кухнята -спалня, а дневната - детска, ако не е много късно де :lol:. Нека детската стая да ви бъде приорите, защото ако сега нямате деца, после като дойдат ще давате мило и драго за тях /от опит го казвам/ и вашите нужди и желания ще отидат на заден план :lol: :lol: :lol:

Тема "Практично решение за малък апартамент ?!?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: