Тогава е ясно, че не е от фибрана. За мен е остатъчна миризма от дървеният паркет която се е "набила" в стените с годините. През бетонната плоча не вЕрвам да мирише   

Предложиха ти се взаимно изключващи се варианти. Изборът как да постъпиш е само твой.
Аз не съм специалист занимаващ се професионално със строителство, затова може и да греша, ти на място можеш да прецениш най-добре.
п.с.
Я огледай и комините - подуши ги в отворено положение, да не идва от там миризмата (някой да си е включил аспиратора там и да си пържи кюфтенцата....)

Предложиха ти се взаимно изключващи се варианти. Изборът как да постъпиш е само твой.
Аз не съм специалист занимаващ се професионално със строителство, затова може и да греша, ти на място можеш да прецениш най-добре.
п.с.
Я огледай и комините - подуши ги в отворено положение, да не идва от там миризмата (някой да си е включил аспиратора там и да си пържи кюфтенцата....)

Явно ще си решиш проблема по трудният начин, но това е твое право на избор...
 Явно ще си решиш проблема по трудният начин, но това е твое право на избор...
 Никой не отрича, че има такива случаи изобщо, но има и кадърно направени, при които няма такъв проблем! Аз самият съм с такава повече от 15 години.
  Никой не отрича, че има такива случаи изобщо, но има и кадърно направени, при които няма такъв проблем! Аз самият съм с такава повече от 15 години.  Не пречи и да се похвалиш. Но не се натрапвай като специалист, с практика, моля!
  Не пречи и да се похвалиш. Но не се натрапвай като специалист, с практика, моля!