fbr написа:3т въглища по 1,5 закръглено, дава 4,5 тона пелети, и половин тон дърва равно на половин тон пелети, за кръгло 5 тона се приготви. Ако случиш пелети на сметка и 1 тон може да се презапасиш.Много благодаря за отговора

fbr написа:3т въглища по 1,5 закръглено, дава 4,5 тона пелети, и половин тон дърва равно на половин тон пелети, за кръгло 5 тона се приготви. Ако случиш пелети на сметка и 1 тон може да се презапасиш.Много благодаря за отговора
all4all написа:Защо ги смяташ +750лв. 5 тона слънчогледови пелети по 200 лева са 1000 лева.fbr написа:3т въглища по 1,5 закръглено, дава 4,5 тона пелети, и половин тон дърва равно на половин тон пелети, за кръгло 5 тона се приготви. Ако случиш пелети на сметка и 1 тон може да се презапасиш.Много благодаря за отговораДа разбирам горе долу + 750 лв от тези 1000 който съм посочил ... А това за 24 часов цикъл ли е или както при въглищата около 12 часа?
gnt69 написа:Ами смятам ги по 320>330 лв за тон... Тези които казваш според мен са доста нискокалорични и разхода ще бъде по голям, а и по нашия край сигурно може да се намерят и по 170 лв. Инак ако верно е същия или с 300 >400 лв по скъпо биваall4all написа:Защо ги смяташ +750лв. 5 тона слънчогледови пелети по 200 лева са 1000 лева.fbr написа:3т въглища по 1,5 закръглено, дава 4,5 тона пелети, и половин тон дърва равно на половин тон пелети, за кръгло 5 тона се приготви. Ако случиш пелети на сметка и 1 тон може да се презапасиш.Много благодаря за отговораДа разбирам горе долу + 750 лв от тези 1000 който съм посочил ... А това за 24 часов цикъл ли е или както при въглищата около 12 часа?
all4all написа: Тези които казваш според мен са доста нискокалорични и разхода ще бъде по голям, а и по нашия край сигурно може да се намерят и по 170 лв. Инак ако верно е същия или с 300 >400 лв по скъпо биваМного са си хубави даже. По калорични са от нискокачествените дървестни. Къде е вашия край, ако споделиш някой ще каже къде продават хубави.
gnt69 написа:Аз съм от Плевен ... Ако дадеш насоки едно голямо благодаря и бирата от мен ... И не само това коя горелка да купя за Виадрус У 22 - 29 киловата която да ги гори и не прави проблеми ... От всичко прочетено до тук се насочих към Грейко не знам дали е правилно....all4all написа: Тези които казваш според мен са доста нискокалорични и разхода ще бъде по голям, а и по нашия край сигурно може да се намерят и по 170 лв. Инак ако верно е същия или с 300 >400 лв по скъпо биваМного са си хубави даже. По калорични са от нискокачествените дървестни. Къде е вашия край, ако споделиш някой ще каже къде продават хубави.
all4all написа:Emil Inanov бях се засилил да купувам същата горелка, но едно нещо ме спира ...! Колко е шумна ?Това мен не ме притеснява - както писах ще отоплявам къща - котела ще е в котелното.
all4all написа: Аз съм от Плевен ... Ако дадеш насоки едно голямо благодаря и бирата от мен ... И не само това коя горелка да купя за Виадрус У 22 - 29 киловата която да ги гори и не прави проблеми ... От всичко прочетено до тук се насочих към Грейко не знам дали е правилно....Грейко е правилната горелка за слънчогледови пелети. Аз мъча едно от 2 сезона и за сега гори без грешка. Не знам за Плевен, най близо до теб Полски тръмбеш но на биг бег ги продават, хвалят ги 146 лева тон струват.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: