Те тея теми са 10-тина. Актьорите са едни и същи. Зяпачите, тоже. Само един лаптоп се връзва и се пени. 

MamaMy написа:Само един лаптоп се връзва и се пени.Толко му акъла, нали...
gogo7777 написа:Туй къде е, че не го виждам в двата поста на доволния.lov написа:...А ако си тръгнал с мисълта да дириш майстор тука. Съжалявам сбъркал си форума и по добре се пренасочи направо към някой сервиз.Майстора е тук ама работи инкогнито.
bibinata след 2 дена написа:Благодаря на Пламен. Машината вече работи безупречно![]()
![]()
gogo7777 написа:Не го виждаш щото се кодошаА не така! Интрижки а?
toolegittoquit написа:Тинки и ти ли си вътре, бе честна калудкоMamaMy написа:Само един лаптоп се връзва и се пени.Толко му акъла, нали...
zz_stefanov написа:Тинки и ти ли си вътре, бе честна калудкоДа, защото му се вързах....
bibinata написа:Благодаря ви, не виждам смисъл да пускам снимки. Темата се превърна в лудите на стадиона... Не очаквах толкова много простотия събрана на едно място. Хайде вътре да му е на кравата, а гогата да го духа на конBibinata, ти съмнително ми мязаш на други 2-3 потребителя, които уж си изпращат платките на Пламен.
toolegittoquit написа:Айде няма нужда, благодаря на тези, които искаха да ми помогнат в темата. Да ходят да го духат останалите, които кибича и трупат мнения без да казват нищо. Трима си предложиха услугите за ремонт на апарата, явно не е за брак. Темата ми е за триене или ключ, а вие си кибичете и се надсвирвайте на кой е по по най изгърмяла кратунатаbibinata написа:Благодаря ви, не виждам смисъл да пускам снимки. Темата се превърна в лудите на стадиона... Не очаквах толкова много простотия събрана на едно място. Хайде вътре да му е на кравата, а гогата да го духа на конBibinata, ти съмнително ми мязаш на други 2-3 потребителя, които уж си изпращат платките на Пламен.
Трябваше да знаеш, че това е направи САМ, което означава, че трябва да отвориш пустата кутия и поне да пуснеш няколко снимки. Не знам какво развитие на темата очакваш, ако не искаш да направиш нищо.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: