Ел. инструментите. Консумативи.
MamaMy - майстор
Те тея теми са 10-тина. Актьорите са едни и същи. Зяпачите, тоже. Само един лаптоп се връзва и се пени. :-D
toolegittoquit - майстор
MamaMy написа:
Само един лаптоп се връзва и се пени. :-D
Толко му акъла, нали... Изображение
zz_stefanov - майстор
gogo7777 написа:
lov написа:
...А ако си тръгнал с мисълта да дириш майстор тука. Съжалявам сбъркал си форума и по добре се пренасочи направо към някой сервиз.
Майстора е тук ама работи инкогнито.
bibinata след 2 дена написа:
Благодаря на Пламен. Машината вече работи безупречно
:lol: :lol: :lol:
Туй къде е, че не го виждам в двата поста на доволния.
Пламене, кажи си! - както беше казал един български президент :-D
gogo7777 - майстор
Не го виждаш щото се кодоша :-D
zz_stefanov - майстор
gogo7777 написа:
Не го виждаш щото се кодоша :-D
А не така! Интрижки а? :lol:
toolegittoquit написа:
MamaMy написа:
Само един лаптоп се връзва и се пени. :-D
Толко му акъла, нали... Изображение
Тинки и ти ли си вътре, бе честна калудко :lol:

Не вземайте нещата толкоз насериозно :)
toolegittoquit - майстор
zz_stefanov написа:
Тинки и ти ли си вътре, бе честна калудко
Да, защото му се вързах.... :wallbash:
zz_stefanov - майстор
Недей я чупи тази глава, ще ти трябва :)
Благодаря ви, не виждам смисъл да пускам снимки. Темата се превърна в лудите на стадиона :lol: Не очаквах толкова много простотия събрана на едно място. Хайде вътре да му е на кравата, а гогата да го духа на кон :lol: :lol:
toolegittoquit - майстор
bibinata написа:
Благодаря ви, не виждам смисъл да пускам снимки. Темата се превърна в лудите на стадиона... Не очаквах толкова много простотия събрана на едно място. Хайде вътре да му е на кравата, а гогата да го духа на кон
Bibinata, ти съмнително ми мязаш на други 2-3 потребителя, които уж си изпращат платките на Пламен.
Трябваше да знаеш, че това е направи САМ, което означава, че трябва да отвориш пустата кутия и поне да пуснеш няколко снимки. Не знам какво развитие на темата очакваш, ако не искаш да направиш нищо.
toolegittoquit написа:
bibinata написа:
Благодаря ви, не виждам смисъл да пускам снимки. Темата се превърна в лудите на стадиона... Не очаквах толкова много простотия събрана на едно място. Хайде вътре да му е на кравата, а гогата да го духа на кон
Bibinata, ти съмнително ми мязаш на други 2-3 потребителя, които уж си изпращат платките на Пламен.
Трябваше да знаеш, че това е направи САМ, което означава, че трябва да отвориш пустата кутия и поне да пуснеш няколко снимки. Не знам какво развитие на темата очакваш, ако не искаш да направиш нищо.
Айде няма нужда, благодаря на тези, които искаха да ми помогнат в темата. Да ходят да го духат останалите, които кибича и трупат мнения без да казват нищо. Трима си предложиха услугите за ремонт на апарата, явно не е за брак. Темата ми е за триене или ключ, а вие си кибичете и се надсвирвайте на кой е по по най изгърмяла кратуната :partyman:

Тема "Проблеми със заваръчен апарат." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: