iivanov написа:Може ли да се включа и аз ?Всичко е добре,момата падне ли и аз не пропускам!!! Но не искам просто да ми разчистиш терена,а да мога да си изсуша тревата и да я ползвам.Да е на откоси,за да мога лесно и бързо да я обръщам за да съхне без да се запарва и накрая лесно да я събирам или балирам,за да я ползвам за храна на животните.А пок дори и лесно да я събера,зя да я изхвърля!Какво правим тогава? Ще ви кажа какво-ще започнете да цените косенето на каката от клипа.И него казвам само защото оценям качествата на каката,маскари такива
Спор няма , момата е арна . Да я фанеш под черешата ... и десет деца да ти народи .Обаче тук сравнявате несравнимото . Ръчна коса с моторна , косачка с ръчна ,моторна коса с косачка .
На мторната коса не и е силата в правене на откоси - тя е по-скоро за разчистване на труднодостъпни места .Е има и ножове за правене на откоси , но ако се стигне до там , ще си извикам косачка . А аз през това време под черешата с момата .
Респект и уважение пред косачите от старо време ! Обаче не могат да се мерят с производителноста на съвременните машини .
А на клипа , дето го качи Лазар , накрая се вижда , че косача с ръчната почна да преплита краката .