preslav написа:mermaidbyheart написа:Това пък е 160 лв. - http://audiozavar.com/archives/20316 колко е налично, колко не е друг въпрос - има много подобни устройства на подобна цена, да не говорим за комбинираните, в които слагаш касетата от едната страна, а от другата диска и си сипваш питието.preslav написа: 285 лв. наведнъж може да ти се виждат много, но 45 лв. на месец са по-малко от кутия цигари на ден - разбрах го по трудния начин, след като си прехвърлих сам десетина 3 часови касети при това със съмнително качество.По принцип си прав, но кой е казал че като прехвърля касетите capture-а няма да ми трябва? За цигарите си прав, но аз не пуша, заклета непушачка съм, тъй че в случая това не е от значение...Освен това 6 касети са само домашните записи. Не броя другите които са 8-9 и са оригинални купувани от магазин... Така че общо се събират към 20, че и повече. Въпросния capture ако е този на който са пускани картинки и линкове тук в темата т.е като кабел с usb изход от едната страна и чинчове от другата, в ebay рових снощи (аз ровя в британския ebay - ebay.co.uk) и там го има по кажи-речи десетина паунда, което е 20-тина лева. Сега колко е качествен е друг въпрос, но на мен качеството не ми трябва да е HQ/HD така или иначе, важното е все пак да става за гледане, пък другото...а и на мен проблема ми е че не мога да намеря capture за win 10 (PC-то ми е уиндоус 8-ца ама не е излязло нещо в предишния коментар), все за до уиндоус 7 намирам... А един горе-долу качествен видео плеър е около 40-50лв на старо, защото не знам някъде да продават нови в някой магазин. Тоест ако сложим 50лв плеър, плюс да речем айде да не е 20, а 50лв capture става общо 100лв което е доста по-приемлива цена..... Не знам ще си помисля какво да правя, а и чакам обаждане от въпросното фото където ми прехвърлиха първата касетка да ми кажат дали биха могли да ми направят отстъпка...
С две думи за качествено прехвърляне ти трябва качествен кепчър и софтуер на пари подобни на тези за прехвърлянето на 6 касети, трябват ти и 180 часа свободно време, а после ще си имаш кепчър, който може и да успееш да продадеш, но в общия случай ще спре да работи в нечии приятелски ръце (моят случай).
Имаш избор.
Аз точно такова комбинирано смятам да потърся ама нито знам как се казва видео плюс двд ли, нито знам къде да търся...но ще поровя и дано намеря нещо...