shulio написа: Чудя се защо трябва да се събираме толкова на гъстоИ аз започвам да се чудя защо толкова старателно избягваш очевидното решение на проблема ти - покупка на имот в обезлюдено село...

shulio написа: Чудя се защо трябва да се събираме толкова на гъстоИ аз започвам да се чудя защо толкова старателно избягваш очевидното решение на проблема ти - покупка на имот в обезлюдено село...
kolcho написа:Прочети по-горе проблема със земите и ще разбереш,shulio написа: Чудя се защо трябва да се събираме толкова на гъстоИ аз започвам да се чудя защо толкова старателно избягваш очевидното решение на проблема ти - покупка на имот в обезлюдено село...
radius написа:Утре ще дойдат едни катунари и дотам.Защото тук като живея в Павлово, София в заключващ се блок всичко е наред? Преди 4 месеца ми разбиха апартамента изнесоха ми инструментите, а полицията си пита ...........вия
nikolson написа:За Еленския мога да помогна, но трябва да проверя. Имам къща там, знам места, където е възможно.Ако можеш ще съм благодарен на всякаква информация за големи парцели земя в този район.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: